Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série rituálních vražd na Filipínách…Krásná televizní reportérka posedlá pomstychtivým démonem…všechny cesty vedou ke 400 starému amuletu, ze kterého se uvolňují nadpřirozené síly… (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást žánrem, námětem ani názvem. Demonstone je céčkový akční film z Filipín, kde proti sobě stojí filipínská mafie, čínská mafie a mariňáci. A ještě tajemný vrah, který zabíjí světlem. První hodinu se nic neděje, pak se začne střílet, ale je to taková ta 80s střílečka, která by mě možná bavila tak před 15-20 lety. Dneska prakticky nesledovatelné. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Víc dobrodružný než horor, ale proč né na jedno kouknutí tak akorát, ale bez zrychlení by to nešlo. ()

Reklama

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Totální kravina. Jak jsem se marně snažil pochopit, tak šlo o jakýsi amulet a nějakou pomstu mnicha, který byl neporazitelný, ale domorodci mu nakopali prdel. To bylo kdysi. Po mnoha letech dochází k vraždám, protože nějaká nána sebrala při vykopávkách amulet. Do toho tam jsou vojáci, mariňáci, gangsteři, politici a nikdo přesně neví kdo je dobrý a kdo zlý. Tak se tam všichni nějak řežou a snaží se přijít na to o co jde. Na konci skoro všichni umřou a těch pár zbylých se ptá o co že šlo. Oni to neví a já taky ne. U filmu jsem málem umřel nudou, herci hráli jako když je někdo brzo ráno vzbudí po těžce prokalený noci, dialogy otřesný a k tomu ještě příšernější dabing.Hrůza a děs, zprvu jsem váhal, zda nedat alespoň 1 hvězdu, ale hned jsem od té myšlenky upustil. Tohle je dno kinematografie. 0 % ()

bobin odpad!

všechny recenze uživatele

Strašlivá nesmyslnost ! Jste zaplaveni konfliktní zmateností součastníků a domorodých obyvatel a amuletem , o kterém se vlatně nic nedozvíte . Po skončení filmu se ptáte , o čem to vlastně bylo . ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama