Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Stephen Fry a Hugh Laurie společně napsali a uplatnili svůj břitký intelektuálský humor v komediální britské "sketch show" A Bit of Fry & Laurie. (Pawlinkaaa)

Recenze (59)

boshke 

všechny recenze uživatele

Jak krásně, skvostně britské. Úroveň lehce proměnlivá (dvojka byla slabší), ale stále velmi vysoká. Skvělé masky, kostýmy, náměty scének a i zajímavé anketní předěly. V čele toho všeho samozřejmě pánové Fry and Laurie, jejichž bity jsem si náležitě užíval. Soupy twist... 90% (1. série - 100%. 2. série - 80%, 3. série - 100%, 4. série - 90%) ()

kykloop1995 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně můj šálek kávy Tony Murchisone. Miluju anglické seriály tohoto typu. (Monty Pythoni, Big train) Je to přesně ten typ humoru, který si pustíte k šálku kávy či čaje večer a jen se příjemně usmíváte po celou dobu skečů. Hugh je vynikající, a smutno veselé oči pana Frye vás dostanou a chtěli byste všechny ty jejich veselé příhody a nedorozumění prožívat s nimi. Je pozoruhodné kolik komických situací se může stát na tak všedních a třeba i nudných místech. Bylo by super kdyby všechny tři party z již jmenovaných seriálů spojili síly, třeba ještě s Rowanem Atkinsonem a vytvořili nějaké společné dílo...:)... A bit of Fry and Laurie je vůbec můj nejoblíbenější seriál. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl jen první dva díly, ale nebojím se dát tomu plný počet. To, co dokážou tihle dva, totiž umí jen málokdo, dokonce i Monty Pythoni mi přijdou méně vtipní. Fry a Laurie jsou prostě sehraná dvojka, která nikdy neomrzí, a tyhle jejich skeče jsou originální, skvěle vypointované a hlavně ohromně vtipné. Za mě tedy 100% a já jsem rád, že jsem našel další britský seriál, u kterého se můžu příjemně pobavit. A jen tak mimochodem, z těch dvou je lepší Stephen Fry... :D. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Praštěnější a zároveň důstojnější nástupce si Pythoni ani nemohli přát. Viděl jsem sice jen první dvě série, ale v pětihvězdičkové odměně mi to nebrání. Nezbývá než doufat, že se těchhle minigenialitek jednou dočkáme i u nás. Na ochutnávku jeden z mých oblíbených skečů: http://www.videacesky.cz/skece/fry-a-laurie-duel ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Hello, welcome to photocopying my genitals with... Hugh Laurie i Stephen Fry patří oba dva k mým oblíbeným hercům (trochu se mi to označení příčí, protože v nich zdaleka nevidím jenom herce) a přestože mám slabost pro cokoli, na co sáhnou, přece jen mám pocit, že jeden bez druhého nejsou tak úplně kompletní. Nejraději je vidím spolu právě v téhle show, kde dostali možnost dokonale se vyřádit. V duchu tradice anglického humoru jim samozřejmě nic není svaté. Dělají si legraci ze všech žánrů, kultur, náboženských, národnostních, politických a věkových skupin a v neposlední řadě i sami ze sebe, parodují všechno možné i nemožné, a když už si myslíte, že vás nemůžou překvapit, vytasí se Hugh s nějakou ujetou písničkou (já mám nejradši tuhle ). Když si občas pro zvednutí nálady pustím nějakou svou oblíbenou scénku, málokdy to skončí jenom u jedné, a přestože je jejich humor založený převážně na slovních hříčkách, ve skutečnosti jsou k popukání, i když jim vůbec nerozumíte (vyzkoušeno na příbuzných). Pokud jde o tu zmiňovanou sestupnou kvalitu jednotlivých sezón, řekla bych k tomu asi tolik, že ta první je jako celek asi opravdu nejlepší, ale v té poslední se zase objevují moje nejoblíbenější skeče, takže tak. ()

Reklama

Reklama