Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Stephen Fry a Hugh Laurie společně napsali a uplatnili svůj břitký intelektuálský humor v komediální britské "sketch show" A Bit of Fry & Laurie. (Pawlinkaaa)

Recenze (59)

Bounded 

všechny recenze uživatele

Škoda, že čtvrtá série utrácí čas představováním hostů ve studiu, jedná se většinou o slabší momenty. Taky bych rád občas pochopil vtipy na osobnosti (zejména politické), které už mě jakožto mladšímu divákovi dnes mnoho neřeknou. Jinak se tomuto seriálu nedá upřít skoro nic. Please, Mr. Music, will you play. ()

Slatibarfast 

všechny recenze uživatele

I'm not a poetry expert. I am just an english teacher, not gay. Pre mňa druhá najlepšia skeč show hneď po Pythonovcoch. Fry a laurie majú neuveriteľnú fantáziu. Pythóni mali však dokonalé prechody medzi jednotlivými skečmi, čo robilo z Lietajúceho cirkusu ucelené 20 minútové epizódy, nielen rad scénok. To mi BoFaL (zatiaľ 1. séria) chýbalo. ()

wilczo2 

všechny recenze uživatele

- You have a daughter, I believe? - Yes, Henrietta! - Did he, did he? I'm sorry to hear that.. Úžasná sketch show v podaní 2 géniov britského humoru. Kto ho má rád, ten neváha. U mňa čistých 100%. ()

Entity 

všechny recenze uživatele

Geniální. Báječná hudba Hugha Laurieho, úžasné vtipy, scénky na stálé velmi vysoké úrovni... Dle mého jeden z nejlepších britských komediálních počinů všech dob. Nejvíce mi asi k srdci přirostla víčková scénka s písničkou "Where is the lid?" se vzpomínkami na zesnulou polovičku tohoto dua :D. "Well of course off a horse." ()

Spaceball1 

všechny recenze uživatele

Fry a Laurie přinášejí na užasném podnose britský humor. Spolu se svými renesančními dovednostmi (např. Laurie skladatel) tak vzniká show srovnatelná s Pythony (a pro mě osobně i občas lepší). Kdo má tak trochu britský smysl humor neprohloupí a u písniček to platí dvojnásob. ()

kykloop1995 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně můj šálek kávy Tony Murchisone. Miluju anglické seriály tohoto typu. (Monty Pythoni, Big train) Je to přesně ten typ humoru, který si pustíte k šálku kávy či čaje večer a jen se příjemně usmíváte po celou dobu skečů. Hugh je vynikající, a smutno veselé oči pana Frye vás dostanou a chtěli byste všechny ty jejich veselé příhody a nedorozumění prožívat s nimi. Je pozoruhodné kolik komických situací se může stát na tak všedních a třeba i nudných místech. Bylo by super kdyby všechny tři party z již jmenovaných seriálů spojili síly, třeba ještě s Rowanem Atkinsonem a vytvořili nějaké společné dílo...:)... A bit of Fry and Laurie je vůbec můj nejoblíbenější seriál. ()

Abet 

všechny recenze uživatele

To pravé pre milovníkov britského humoru. Je veľká škoda,že Hugh Laurie je v našich končinách známy len ako doktor House, pretože ako komik je skvelý a so Stevenom Fryom tvoria dvojicu,aká sa len tak nevidí. Rovnako ako pri pythonovcoch občas ich vtip nevypáli tak ako by mal,ale ked vypáli tak to stojí za to a niektoré skeče (a niektoré piesne) ma skoro dohnali až k slzám. Takže naozaj nie je Mystery,prečo tento seriál milujem. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Je to šílené, lingválně vyšperkované, srandovní, břitké, kreativní, střelené, hudební ... a šílené. K tomu jsou Fry a Laurie značně schopní herci. Prostě geniální, odrzlé duo, které ve své době vpustilo do éteru svěží vítr absurdity a satirického humoru a především rozkošných jazykových hrátek. Jejich práce je fascinující. ()

Reklama

Reklama