Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Stephen Fry a Hugh Laurie společně napsali a uplatnili svůj břitký intelektuálský humor v komediální britské "sketch show" A Bit of Fry & Laurie. (Pawlinkaaa)

Recenze (59)

Abet 

všechny recenze uživatele

To pravé pre milovníkov britského humoru. Je veľká škoda,že Hugh Laurie je v našich končinách známy len ako doktor House, pretože ako komik je skvelý a so Stevenom Fryom tvoria dvojicu,aká sa len tak nevidí. Rovnako ako pri pythonovcoch občas ich vtip nevypáli tak ako by mal,ale ked vypáli tak to stojí za to a niektoré skeče (a niektoré piesne) ma skoro dohnali až k slzám. Takže naozaj nie je Mystery,prečo tento seriál milujem. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Je to šílené, lingválně vyšperkované, srandovní, břitké, kreativní, střelené, hudební ... a šílené. K tomu jsou Fry a Laurie značně schopní herci. Prostě geniální, odrzlé duo, které ve své době vpustilo do éteru svěží vítr absurdity a satirického humoru a především rozkošných jazykových hrátek. Jejich práce je fascinující. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Praštěnější a zároveň důstojnější nástupce si Pythoni ani nemohli přát. Viděl jsem sice jen první dvě série, ale v pětihvězdičkové odměně mi to nebrání. Nezbývá než doufat, že se těchhle minigenialitek jednou dočkáme i u nás. Na ochutnávku jeden z mých oblíbených skečů: http://www.videacesky.cz/skece/fry-a-laurie-duel ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Jak krásně, skvostně britské. Úroveň lehce proměnlivá (dvojka byla slabší), ale stále velmi vysoká. Skvělé masky, kostýmy, náměty scének a i zajímavé anketní předěly. V čele toho všeho samozřejmě pánové Fry and Laurie, jejichž bity jsem si náležitě užíval. Soupy twist... 90% (1. série - 100%. 2. série - 80%, 3. série - 100%, 4. série - 90%) ()

Bounded 

všechny recenze uživatele

Škoda, že čtvrtá série utrácí čas představováním hostů ve studiu, jedná se většinou o slabší momenty. Taky bych rád občas pochopil vtipy na osobnosti (zejména politické), které už mě jakožto mladšímu divákovi dnes mnoho neřeknou. Jinak se tomuto seriálu nedá upřít skoro nic. Please, Mr. Music, will you play. ()

Reklama

Reklama