Reklama

Reklama

Pan Krtík: Královské pozvání

  • Velká Británie Master Moley (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluboko pod Windsorským zámkem spí po tisíce let ukrytá kouzelná kniha. Podle legendy čeká tento Mystický manuál krtčích kouzel na vyvoleného krtka, který nastolí mír mezi lidmi a krtky. Krtík sní o tom, že by se oním vyvoleným mohl stát právě on, jenže roky plynou a kniha dál mlčí. Krtci se lidí bojí a jen málokdy se odvažují vykouknout ze země. Jednoho dne však tajemná kniha skutečně procitne. Královna se na hradě připravuje na oslavu Vánoc a krtci pod zemí chystají vlastní slavnost. Krtčí stařešinové z celého světa se sejdou, aby vybrali krtka, který se stane novým strážcem kouzelné knihy. Krtík se mezitím vydá za vlastním dobrodružstvím – chce v královnině zahradě utrhnout růži a s její pomocí získat srdce své vyvolené. Jeho čin změní nejen jeho život, ale také budoucnost všech krtků. (HBO GO)

(více)

Recenze (4)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Nic neříkající animák. Nemělo to žádnou pořádnou myšlenku, animace a chování samotných animovaných zvířátek též stálo za starou belu. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ta krtice, do které se hrdina zabouchl vypadala dost nevábně, ale jinak neškodná pohádka o podzemním velkoměstě, tajemné knize krtků a deratizátorovi. 4.5/10 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Žížaložroutský strunatec z rodu Condylura, snaha dobýt srdce vyvolené a letitá legenda o nastolení míru mezi krtky a námi lidmi. Půlhodina nenáročného podzemního poudání s nádechem British royal family….nakonec, jak tvrdila tragicky zesnulá princezna Diana, zkusit se má všechno. ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Řeknu to tak - v jednu ráno, když nemůžete usnout, máte pocit, že pro malé děti to skutečně není k zahození. Zamlouvalo se mi to a líbila se mi animace. ()

Reklama

Reklama