Reklama

Reklama

Obsahy(1)

10. srpna 2017 nastoupila mladá švédská novinářka Kim Wallová na palubu soukromé ponorky Nautilus vynálezce Petera Madsena, aby s ním udělala rozhovor. Když se ponorka následujícího dne nevrátila do kodaňského přístavu, byla prohlášena za nezvěstnou. Nautilus se na moři potopil, Peter Madsen byl vytažen z vody záchranáři a následně zadržen policií. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradnej atmosfere velmi pomaha imersivna a do deja vtahujuca kamera. Vykony a bezny civilny i pracovny zivot zucastnenych su snimane akoby na skrytu kameru, akoby nezucastnene. Zaujimave. 75% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštny a zaujímavý prípad, ktorý sa začína stratou podomácky zostrojonej ponorky prevážajúcej švédsku novinárku spolu s vynálezcom Petrom Madsenom. Pomalé severské tempo s výbornou atmosférou dáva tušiť, že sa to môže vyvinúť ktorýmkoľvek smerom. Záhada podľa skutočnej udalosti. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla opravdu zvláštní záležitost. První epizodu seriálu jsem ohodnotil čtyřmi hvězdičkami, přestože její děj nebyl bohatý na akci, progresivní vyšetřování v terénu nebo košaté dialogy. Pokud jde o množství, pak mě seriál zaujal počtem uskutečněných telefonátů. Po tom, co jsem dosud napsal, to bude znít asi divně, ale byl jsem okamžitě vtažen do příběhu (možná se to zdá být absurdní, ale je to tak) a nemohl jsem si nevšimnout, že se Dánům/Švédům bez jakýchkoliv problémů podařilo to, co se tvůrci v jižněji položených evropských zemích snaží často (a povětšinou marně) napodobit; bez viditelné snahy vytvořili tu pravou, severskou atmosféru. / Poučení: Ponorka by měla jít pod hladinu kontrolovaně. Pokud to tak není, nastává problém. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama