Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zloději přepadnou düsseldorfskou banku. Policie přijíždí na místo po anonymním zavolání a začíná vyjednávání. Zatím netuší, že ten, kdo volal, je komplic bankovních lupičů, celou loupež řídí a reaguje na postupy policistů. Postupem času se s narůstající nervozitou vynořují i dávné spory mezi zločinci. Zjistí policie, že lupičů je víc a dopadne úspěšně loupež, nebo policejní zásah? (rawboy)

(více)

Recenze (6)

Terva 

všechny recenze uživatele

Krimi co začíná sexem má vždy divný průběh. Zde však působí rušivě. Možná bez té přehršle lásky to mohl být nadprůměrný thriller. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že až do konce mně to bavilo a byl jsem zvědavej jak se to vlastně celý vyvine. Kdysi jsem viděl kočku v kinech, ale to už je dávno a musím říct, že chvíli si člověk musel zvykat na to, že Götzeho vidí elegantně oblečenýho, kterak šefuje nezvyklému a docela zajímavě naplánovanému přepadení banky. Spíš než o akci tady jde o vztahy, ale rozhodně to není žádná nuda. Vlastně Götze si jen myslel, že tomu šéfuje, ve skutečnosti tóníček udávala jiná osoba. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Nejméně hrozný je na tomto filmu odpudivý osmdesátkový look. Scénář se snažil předstírat sofistikovanou loupež, ale dopadlo to spíše jako dětská říkanka. Napětí nula, zápletka nebyla o moc lepší a herecké výkony patřily k podprůměrným. A navíc mě poněkud iritovalo dívat se na prakticky neustále opocené herce. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Bankovní loupež samotná je zpracována opravdu pěkně, se spoustou zajímavých detailů, Heinz Hoenig je výborný. Spád a klasicky drsný styl ruší jen poněkud krkolomný a vlastně i nadbytečný vztahový trojúhelník několika hlavních postav. ()

nanamarak1

všechny recenze uživatele

Můj táta říkal, že to byl po revoluci velký hit. Já se ani nedivím. Solidní německý thriller. Dal bych spíš 3 hvězdičky, ale mám dobrou náladu, takže 70%. ()

Reklama

Reklama