Reklama

Reklama

Pomoc, zmenšil jsem kamarády

  • Německo Hilfe, ich hab meine Freunde geschrumpft (více)
Trailer

Videa (4)

Trailer

Recenze (3)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Detské dobrodružstvo s nemeckými hrdinmi po tretí raz? Kľudne. Jasné, nie je to žiadna megasláva, ale na druhú stranu to pobavilo podobne ako predchádzajúce časti, aj keď najlepšia bola samozrejme prvá časť. Ale dcérke sa to páčilo a ja to beriem. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Nevím co bude pak. Pomoc, zmenšil jsem svou nevěstu? Pomoc, zmenšil jsem si (však vy víte). Tato série, která začala filmem, pomoc zmenšil jsem učitelku, je tímto dílem už vyloženě natahovaná. Problémem je samotný námět, který v porovnání s prvními dvěma díly již nemá co nabídnout. A taky bych vytknul některé efekty ve filmu. Pokud se to někomu líbí, tak mu v tom nebráním, ale já bych si tento film už v životě nepustil. ()

Reklama

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie pred šiestimi rokmi predstavenej Help, I Shrunk My Teacher. Prvé dielo bolo katastrofálne (druhé mi uniklo). V pokračovaní je síce vidieť veľmi mierne zlepšenie, ale celkovo ten výsledok je opäť nedostačujúci. Zmena režiséra sa na filme nejako výrazne neprejavila. V prezentovanej forme jedno zbytočné pokračovanie. P.S.: Ani ku základným veciam nie je venovaná menšia pozornosť. V jednej sečné sa zistí, že v dome nie je elektrina. V nasledujúcej už pani vysáva... ;) Osobné hodnotenie: 45% (odpad!) ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama