Reklama

Reklama

Kdyby Slečna bestie byla normální horor o řádění sériového zabijáka, roztomile naivní studentka Millie (Kathryn Newton) by se s velkou pravděpodobností stala jednou z jeho prvních obětí. Monstrum, přezdívané Řezník (Vince Vaughn), si ji také neomylně vyhlédne, jenže místo dalšího zářezu na pažbě si vinou jistého magického rituálu ze setkání s Millie odnese velmi nepříjemnou životní komplikaci. Pokud je ovšem slovo „komplikace“ pro situaci, kdy se ráno probudí v jejím těle, dostačující. Millie je na tom ještě hůř, musí se vypořádat s tím, že se z ní přes noc stal obtloustlý padesátník, po kterém jdou policajti z celé Ameriky. Navíc má jen 24 hodin na to, aby vrátila věci do normálu, jinak v tom chlapovi zůstane uvězněná navěky. Zatímco se Millie v Řezníkovi trápí a přemýšlí, jak z něho ven, Řezník v Millie si neskutečně užívá. Získal krytí, o jakém se mu ani nesnilo, a navrch k tomu školu plnou nic netušících studentů a studentek, kterými si může prakticky bez práce vylepšovat skóre. Protože koho by napadlo, že se v té naivce, jež byla dosud považovaná za šikanovaného otloukánka, skrývají neukojitelné vražedné sklony? (CinemArt)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

3*za vinca ktorý je ako vždy skvelý.ako komédia to ale mohlo byť zábavnejšie.momentalne hodnotenie je vystihujuce kvalitu filmu

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Super pobavenie na vecer :D Vaughn bol super vtipny a uplne mi sadlo ked sa vymenili, vo 'svojich' telach boli obaja dost nudni. 

Az teraz som si vsimla ze Slecna bestia OMG :D zomrela som

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Pokud si pamatuji správně, kinopremiéry byla 13. 11. 2020, o 17 dní později by měl být snímek dostupný na VOD, což znamená, že nakonec i jinak. Koncem tohoto/začátkem příštího měsíce bych tak čekal film na netu.

Arsenal83

Arsenal83 (hodnocení, recenze)

Je to dosť vtipné a Vaughn exceluje. Odporúčam pozrieť, snáď tu film čoskoro odblokujú.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Hej, na neho spolieham. Ak to podľa prvých reakcií nebude absolútny prúser, tak si to pozriem vlastne len kvôli nemu.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Freaky Horror Friday - dúfam, že nesklame, lebo výmena tiel už bola v X filmoch a nakrútiť v tomto smere niečo originálne je umenie.

na příspěvěk reagoval mm13

Související novinky

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Slečna bestie skromně vede v amerických kinech

Slečna bestie skromně vede v amerických kinech

23.11.2020

Hororová komedie Slečna bestie od studií Universal a Blumhouse s Vincem Vaughnem a Kathryn Newton v hlavních rolích sériového vraha a naivní středoškolačky, kteří si díky magickému rituálu prohodí… (více)

Poslední letošní snímky byly odloženy

Poslední letošní snímky byly odloženy

06.11.2020

Tak už je to víceméně oficiální. Ve zbývajících měsících letošního roku se nových filmů v kinech – tedy v případě, že by se vůbec nějaká otevřela – nedočkáme. Studio 20th Century Studios vlastněné… (více)

Reklama

Reklama