Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schimanski je ve své oblíbené tratorii svědkem konfliktu jejího majitele Giovanniho Salvatore s dvojicí Italů, který vyvrcholí přestřelkou. Schimanski zasáhne a nešťastnou náhodou smrtelně postřelí milovanou přítelkyní Renatu, kterou na ústupu vzali útočníci jako ochranný štít a rukojmí. Postřelený Giovanni odmítá prozradit, co je příčinou konfliktu, ukrývá se za Schimanského asistence na lodi a potají vysílá syna Maria pro kufr s neznámým obsahem, s nímž hodlají uprchnout do zahraničí. Dvojice Italů Maria s kufrem pronásleduje, ten jim sice tentokrát uniká, ale ne nadlouho (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

25. díl dvojice Schimanski a Thanner. Schimi v monterkách a Thanner na nemocniční posteli zavázaný tak, že mu kouká jen obličej. Tak nějak se vyboural ve svém Saabu 9000. Za to Schimi tentokrát vyměnil svůj starý Citroen CX a za nový služební Citroen XM V6 i s telefonem. To je tak, když někdo sebere výpalné 2 mil. marek pro italskou mafii a zdrhne do Německa. Tam si Giovanni Salvatore otevře restauraci, kam chodí Schimi nasávat. Hned na začátku to odnese i Schimiho holka, kterou nešikovně postřelí, později i Giovanniho syn. 55% ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Schimi v italské restauraci smrtelne postreli svoji přítelkyní kterou vzali jako rukojmi mafiani kteří vydíraji majitele restaurace staříka Salvatoreho.Skvela je scéna kdy je v přístavu Horst zamčen v potápějíci se lodí. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Gotz George je sympaťák, to ano, ale mimoto je to jen průměrná tv-krimi, která mě ničím zvláštním nezaujala. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama