Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schimanski je ve své oblíbené tratorii svědkem konfliktu jejího majitele Giovanniho Salvatore s dvojicí Italů, který vyvrcholí přestřelkou. Schimanski zasáhne a nešťastnou náhodou smrtelně postřelí milovanou přítelkyní Renatu, kterou na ústupu vzali útočníci jako ochranný štít a rukojmí. Postřelený Giovanni odmítá prozradit, co je příčinou konfliktu, ukrývá se za Schimanského asistence na lodi a potají vysílá syna Maria pro kufr s neznámým obsahem, s nímž hodlají uprchnout do zahraničí. Dvojice Italů Maria s kufrem pronásleduje, ten jim sice tentokrát uniká, ale ne nadlouho (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

5150 

všechny recenze uživatele

Gotz George je sympaťák, to ano, ale mimoto je to jen průměrná tv-krimi, která mě ničím zvláštním nezaujala. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Schimi v italské restauraci smrtelne postreli svoji přítelkyní kterou vzali jako rukojmi mafiani kteří vydíraji majitele restaurace staříka Salvatoreho.Skvela je scéna kdy je v přístavu Horst zamčen v potápějíci se lodí. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

25. díl dvojice Schimanski a Thanner. Schimi v monterkách a Thanner na nemocniční posteli zavázaný tak, že mu kouká jen obličej. Tak nějak se vyboural ve svém Saabu 9000. Za to Schimi tentokrát vyměnil svůj starý Citroen CX a za nový služební Citroen XM V6 i s telefonem. To je tak, když někdo sebere výpalné 2 mil. marek pro italskou mafii a zdrhne do Německa. Tam si Giovanni Salvatore otevře restauraci, kam chodí Schimi nasávat. Hned na začátku to odnese i Schimiho holka, kterou nešikovně postřelí, později i Giovanniho syn. 55% ()

Reklama

Reklama