Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brzy ráno je před hotelem, před kterým se komisař Schimanski právě vzpamatovává z alkoholového opojení, zastřelen postarší majitel prosperujícího truhlářského závodu. Na policii se vzápětí přihlásí muž, který tvrdí, že ho syn mrtvého podezírá z vraždy. Případ, který nejdříve vypadá jako vyřizování starých účtů mezi dvěma rodinami, se postupně komplikuje. Překvapivé odhalení přichází až po dalších dvou vraždách (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

13. díl dvojice Schimanski a Thanner. Viděl jsem ho před týdnem a o čem že to vlastně bylo? Schimi se probere z nějaké brutální pařby s portýrem na hotelovém pokoji v hotelu, kde v noci někoho zastřelili. Majitel nábytkářské firmy je zabit a kdo ho zabil, bratr, syn, milenka nebo konkurence? Vrah se přiznal, ale je to opravdu on? Na velmi zajímavém začátku má i svou super hlášku Tanner v autě při holení. ()

Reklama

blezg 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutečně zajímavá detektivka, kdy všichni účastníci jsou známí již po pár minutách, ale pravda se ukrývá někde hluboko v minulosti a ne a ne se k ní dokutat. Motivy jsou nejasné a Schimi má nervy. Já měl takový nervy, protože při všech výsleších v kancelářích v podstatě bez přestání v pozadí vyzváněly telefony debilním monotónním zvukem, až jsem myslel, že se nejdřív udám, že slyším hlasy a že už se to nedá vydržet a pak hned někoho zabiju. Nechápu, proč musí v televizní detektivce v kancelářích imrwére drnčet telefony, ikdyž to asi většina sledujících neslyší, proč? ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénka jak Horst vykoukne z okna a nasledovne vychází z hotelu aby zjistil co se stalo je fakt dobra a nasledná reakce Thanera a Henschena na Šimiho opičku je ješte lepší.Následně se rozjíždí vlna výslechů což je trošku nudné ale koukatelny dil s vyborným Schimanskim a Thanerem ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama