Reklama

Reklama

The Special

Trailer

Obsahy(1)

Jerryho (Davy Raphaely) vztah s Lisou zažívá dost krušné období, jelikož si Lisa (Sarah French) myslí, že ji Jerry podvádí. Zoufalý Jerry neví, jak vše urovnat, ale jeho nadřízený Mike (Dave Sheridan) přijde se zajímavým nápadem. Vezme Jerryho do jednoho zvláštního bordelu, kde mají v nabídce především jednu kuriózní specialitu. Tou není žádná vysoce atraktivní žena, ale černá krabice s kulatým otvorem. I přes spousty pochybností ji Jerry vyzkouší a zažije s ní nejlepší sex svého života. Jenže místo toho, aby ho to nabudilo aspoň sexuálně i doma s Lisou, se Jerry začíná stávat stále více posedlý představou dalšího sexuálního zážitku právě s onou krabicí. A jeho posedlost roste natolik, že morálně upadá stále níž a níž... (honajz2)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Páni Newman a Steensland sú zrejme "gurmáni" :) Nedá sa uprieť originalita príbehu, no ako nápaditý horor, ktorý by mal v konkurencii ostatných preraziť, je to skrátka málo. Toto je (možno) lepší priemer pre okrajové publikom, no ten tuctový, to určite nijak nedocení. Za 90 min. sa toho klasický hororový fanúšik príliš veľa nedočká. Nejaké škrtenie už dnes s nikým nepohne, pričom poteší až výborne zvládnutá, záverečná scéna plná satisfakcie, ktorá dáva jasne najavo - nemáte čo pchať vtáka do každej diery :D ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Krabička, do ktorej keď strčíte ehm tak vás spraví ako ešte nikto a vy sa stanete závislými. Znie to ako komédia ? Podľa mňa áno, no namiesto toho sme dostali "horor" s otrasnými hercami a nudou. Prvú hodinu sa skoro nič nedeje, potom sa niečo troška začne a na konci musím pochváliť výborné masky. Za to aj moje hodnotenie. Keby tam toho bolo viac, mohlo to byť aspoň pekne nechutné takto sklamanie. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dle procent jsem se obával, že půjde o další podprůměrnou a rychle zapomenutelnou kravinu, ale jsem rád, že jsem se mýlil. Rozhodně to není pro každého, vzhledem k tomu dost úchylnému námětu (který kdyby zpracoval třeba Cronenberg, tak to bude opravdu něco), ale za sebe musím říct, že mi to přišlo jako celkem povedený mix atmosférického hororu, černohumorné komedie a zobrazení naprostého psychického úpadku kvůli sexuální úchylce k určité věci. Jako psychologické bych to asi úplně neoznačil, na to jsou ty postavy nedostatečně vykreslené, ale ten úpadek v tom je vykreslený naopak dobře, takže kdyby tu ten žánr byl, asi bych ani nenadával. Scénář taky není úplně dotažený (třeba nechápu, jak mohl bez podezření zdrhnout z hotelu), ale i tak to pořád funguje líp než většina současných hororů a když se vám povede dostat do atmosféry toho, zklamaní nejspíš úplně nebudete. A docela mě i těší, že tam těch úchylných scén není moc a často to jsou jen náznaky. Sice bych s úchylnějším podáním určitě neměl problém, ale takhle mi to víc pasovalo do rozehrané atmosféry. Dokonce, v dokonalém vztahu s tou atmosférou, graduje jak ona, tak i ty úchylnosti. Zvrtává se to hezky postupně, dokonce i celkem uvěřitelně na svůj námět a kdo vydrží až do konce, dočká se dost brutálního a drsného konce, na základě kterého si opravdu (stejně jako ricci.s) nevybavuji, že by jakákoli jiná ústřední postava z jakéhokoli jiného hororu dopadla až takhle špatně. Ale upřímně, z Jerryho se tu postupem času stává tak vyšinutý a posedlý psychopat, že si nic jiného ani nezasloužil. Za mě tedy převažují kladné dojmy a s výsledkem jsem kupodivu spokojený. Jen teda tu potitulkovou scénu si mohl režisér odpustit - ono se to vlastně dokope ke klasickému hororovému konci, ale jako jeden z hodně, hodně, hodně, hodně mála (vlastně si teď vzpomínám jen na jeden) ho dokáže použít správně v tom slova smyslu, že lépe to snad ani zakončit nešlo. Jenže ta potitulková scéna ho shodila mezi zbytek, takže další zázrak se nekoná... Slabé 4* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jerry Horford má podozrenie, že jeho manželka má pomer. Jeho kamoš mu poradí, že najlepšia pomsta je skutočná pomsta a tak ide do podivného bordelu s asi najškaredšími prostitútkami v celom kraji. Lenže nie žena, ale krabička je to, čo ho má uspokojiť. Ktorý debil strčí len tak vtáka do krabice bez toho, aby vedel, čo v nej je? Jerry to urobí. A tak sa začína horor, ktorý prináša bizarnosť a nakoniec aj nechutnosť. Tá zvedavosť vás však nepustí, pozerať chcete ďalej, pretože túžite vedieť, čo je v tej krabičke a k tomu sa nabalia ďalšie zaujímavé okolnosti. Toto trvá hodinu a po odhalení prišlo u mňa krátkodobé sklamanie, celý ten nápad sa mi zdal premárnený. Záver ale uspokojil tú hororovú ambíciu, hoci pocit hnusu vo mne ostáva. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno v první půli bylo několik momentů, kdy jsem měl sto chutí tu prapodivnou nechuťárnu vypnout, říkal jsem si, že na tohle jsem asi fakt málo úchylnej. Ale postupně se děj docela dobře rozjede a já se nestačil divit. Jestli vás láká nějaká ujetá a fantasmagorická variace na Cronenberga, ujetější a fantasmagoričtější než sám mistr ujetosti a fantasmagoričnosti, tak směle do toho, stick it in here! (Díky za tip Ratchetce.) ()

Zajímavosti (1)

  • Po skončení závěrečných titulků následuje ještě jedna scéna. (pornogrind)

Reklama

Reklama