Reklama

Reklama

Hluboký řez

  • USA It Cuts Deep
Trailer
USA, 2020, 77 min (Alternativní 74 min)

Obsahy(1)

Mladý pár uvažuje během vánočních prázdnin o společné budoucnosti. Ashley se chce vdát a mít děti, ale to Sama děsí. Když na scénu vstoupí atraktivnější a otcovský Nolan, Samův život se vymkne kontrole poté, co Ashley začne pochybovat o jejich vztahu. Vše směřuje k hrozivému chaosu, neboť Sam i nadále lpí na Ashley a snaží se odradit stále násilnějšího Nolana. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poslední měsíce jsem propadl cestovní horečce a tak když to jde, jsem pořád někde za hranicemi. Což samozřejmě vedlo k tomu, že jsem na sledování filmů jaksi neměl vůbec čas ani pomyšlení. Škaredé počasí a zima už ale pomalu klepou na dveře a tak zase přišel čas, usednout k monitoru a nějaký ten filmeček si pustit. Náhodná volba tentokrát padla na tenhle kousek, o kterém jsem si dopředu vůbec nic nezjišťoval. Na jednu stranu to bylo dobře, ale na tu druhou bych nemusel ztrácet svůj drahocenný čas.    It Cuts Deep totiž není vůbec dobrým filmem a rozhodně nám nenabídne nic, co by dokázalo alespoň částečně upoutat vaší pozornost. Tvůrčí myšlenka postrádá originalitu, nějaké silnější momenty, kvalitní herecké výkony či atmosféru – no prostě skoro všechno, co by z tohoto filmu udělalo alespoň průměrnou podívanou. Snad jen samotný závěr, ale i tak to byla především nízkorozpočtová blbost s nesympatickými herci (muži) a jednou jakžtakž pohlednou herečkou, která jako jediná snese přísnější měřítko. Žárlivost je pěkná svině a zvláště když jste tak trochu magor (no trochu více). Zatímco Ashley je celkem sympatická žena, toužící po prstýnku, svatebních šatech a dětech, Sam je podivín, mrzout, jenž se dokáže bavit jen o sexu, análu, velikosti svého mužství a mívá dost podivný smysl pro humor, nechutná přirovnání a už jen jeho samotný vzhled (no prostě vypadá již na první pohled jako psychopat). Nechápu, co na něm viděla. 30% ()

Ivoshek odpad!

všechny recenze uživatele

Udělali jsme náš obvyklý postup. Dali jsme tomu férových 15 minut. Během nich jsme došli k závěru, že jde o nějaký amatérský projekt s neherci. Alespoň tedy doufám, protože by mi bylo moc líto někoho, kdo by na tohle dal opravdové peníze. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Spis charakterova komedie nez metafyzicka uzkost. Zena hladovi po manzelstvi a muz je sobecke maskulinni monstrum. Na filmu je nejpozoruhodnejsi, jak je plochy. Ma maly rozpocet. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Ženská jede s chlapem na chatu ona chce svatbu a děcka on chce jen souložit ona na něho tlačí , aby ji požádal o ruku a řešil s ní tu svatbu a děcka on nechce. Do toho se tam připlete  jeho kamarád co s ním 10 let nemluvil, kterému se líbí ta ženská. Film je příšerný po všech stránkách  hlavní herec vypadá jak postižený valí kecy typu tento nůž je velký jako moje péro nebo vdáme se a pak si dáme anál (v tom asi tkví ten humor mě to teda vtipné nepřijde, ale budiž každý má laťku nastavenou jinak)  . A na konci se povraždí a to je vše. Je docela smutné, že kdejaký  horor z 80 a 90 let má lepší postavy než tady tohle viděl jsem i jakýsi díl Pátku 13 kde jakýsi maník chodil po rukách a Jason ho rozříznul vejpůl i ta postava měla více charismatu než všichni co  zde ´´hráli,, 0 procent ()

Marla_Lev 

všechny recenze uživatele

To bylo tak strašný... No, dlouho jsem se u "hororu" (lol!) takhle nenasmála. :D Dost jsem přeskakovala, ale je to úplně jedno... konec byl však skvostný. :D Heheee! S čímpak se ukáže Santos příště... sežene si tentokrát aspoň scénáristu a herce? A na závěr: anál! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama