Reklama

Reklama

Triggered

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný lesní survival, na kterém Afrika není vůbec poznat. Připomene řadu snímků, minimálně kombinaci Zabij, nebo budeš zabit a Vyměřený čas. Skupinka jako přátel ze školy (ve skutečnosti nejsou ani kamarádi, natož přátelé) se vydá na sraz do divoké přírody. Až pozdě zjistí, že sem byli záměrně vylákáni z důvodu, jímž není nic menšího než pomsta. Zkrátka život za život. Přijde večer, a než uplyne více jak čtvrtina filmu, sledujeme nezávazné klábosení o ničem, které má zřejmě seznámit diváky s vcelku nesympatickými postavami. Střih a všichni se probouzí v nočním tábořišti s podivnými vestami na těle. Nejdou sundat (tak jako Obojek) a na displeji bliká čas. Čas do exploze. Dá se ovšem získat od spoluhráčů, a tak původní záměr vzdálit se od sebe a pokusit se zachránit se mění na najít ostatní a zabít je. Přežít může jen jeden. No, já bych je tedy nechal klidně zařvat všechny. Dialogy jsou vesměs hloupé a stupidní, ale vyváženy jsou prací se sekerou, pistolí či baterkou. Nejčastěji však dojde na nůž, kdy vražený do oka vede. A pak nějaké to podříznutí. Výbuchy jsou efektní, ale šetřilo se jimi. Nejvíce mi vadilo neustálé řvaní a lítání s baterkami, jako by nestačily svítící vesty. Jinak od poloviny svižné, hezky barevné a les má ode mne jako vždy hvězdu navíc, i když se ho většina skrývala ve tmě. Na jedno podívání dostačující. Spokojenější bude ten, kdo si chce vychutnat smrt co nejvíce postav. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Skupina bejvalých spolužáků se sejdou v lese kde nedobrovolně vyfasujou slušivý vestičky. Ty jim odpočítávají kolik času života jim ještě zbývá. Kdo a proč jim to udělal zjistí divák poměrně brzy. Pak už je z toho jen lesní naháněčka o tom kdo bude mít na konci nejvíc času. Vítěz může být jen jeden. Neříkám, že to bylo vyloženě špatný ačkoliv určitě né originální ale ke konci už mě to běhání po lese spíš nudilo a já spíš sledoval kolik minut mi ještě chybí dokonce než abych byl napjatej jak to dopadne a kdo to přežije. Což je asi špatně. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jasně, v jádru je to čisté béčko s neoriginálním a předvídatelným dějem, zaškatulkovanýma postavama, klišovitýma naivníma situacema a mnohdy stupidně nahlas převykládanýma myšlenkama, které by pochopilo i malé ditě bez toho, aby musely být vyřčeny, ale překvapivě to není takový průser, jak jsme si mysleli. Navíc potěší fajn hlášky i celkem přijatelná stopáž, takže za mě slušný battle royale průměr, který se v béčkovém žánru moc netočí, tak alespoň díky za Triggered. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mix Saw a Battle Royale s bandou absolútne nevýrazných a zameniteľných teenagerov, ktorí sa prebudia v lese s bombami na tele. Jediný spôsob ako si môžu predĺžiť čas, kým bomba vybuchne je, že zabijú nejakého ďalšieho chudáka a zdedia jeho čas. Výhercu snáď ten tajomný zloduch, ktorého nikdy neuvidíme, nechá na žive. Postavy mi splývali, ich prerod vo vraždiacich magorov nejak extra nefungoval. Spôsoby vrážd tiež nie sú príliš vynaliezavé, takže veľmi rýchlo som sa začal nudiť a bolo mi jedno jak to skončí. A ani žiadny zábavný šokujúci záver sa nekonal. Nuda. 4/10. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Snaživé lesní béčko z Jihoafrické Rebubliky na styl Saw/BattleRoyale. 9 přátel ze školy se sejde na školním srazu v lese, ale brzy jsou uspáni plynem a probouzí se se sebevražednými vestami připnutými k jejich tělu, kde je časový cooldown a čas se dá získat pouze zabitím někoho jiného. Fajn nápad. vcelku cool trendy hlášky a překvapivě velmi solidní a poctivé Gore, které dává filmu minimálně dva plusové body navíc. Škoda, že je film na můj vkus až moc ukřičený a krom gore a pár hlášek už nic moc jiného nenabízí, což sice nejspíš film ani neplánoval, ale na vyšší hodnocení to nestačí. Příběh**, Akce***, Humor****, Násilí****, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál**, Atmosféra**, Napětí***. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama