Reklama

Reklama

Home Video

(studentský film)
Trailer 2

Obsahy(1)

Všední večer Marka a Kristýny se obrátí vzhůru nohama, když Kristýna v bytě najde skrytou kameru. Než stihne zjistit, proč tam kamera je, přichází Markova matka a všechno se ještě více komplikuje. Studentský film natočený sekvenčně, výhradně na staré domácí analogové kamery. (ČSFD.cz)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (3)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, na základě čeho se režisér rozhodl pro ty VHS kamery. Z těch těžko člověk v dnešní době udělá tak skryté, obzvlášť v současnosti.  Nechápu tam ten záměr, normální skryté kamery by tomu dodaly úplně stejné vyznění. Kdyby ty VHS kamery byly použity jen na "tu věc", nemám problém, ale když jsou jakože umístěné na stropě, tam už s tím problém mám... Ale nutno uznat, nějakou atmosféru to má, někam to dokonce vygraduje, nic výraznějšího to sice není, ale špatné to taktéž není. 3* ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako zahrané je to slušně, ale jinak si ze mě tvůrce dělá prdel, ne? Viděli jste kameru na VHS kazety? Je velká jako kráva, to neschováš do zrcadla nebo mezi talíře. Vlastně vůbec nechápu, proč se to odehrává v roce 2019, a přitom je to div ne FF s formátem 4:3 a jako VHS kvalitou? Význam to přece žádný nemá. Jako že dřív si lidi točili takhle home videa, a teď to házejí na Instáč nebo Facebook? Jenže ta home videa z 90. let nikdo nikde nikomu nepouštěl. A btw, od které chvíle jako že holka hraje a od které hraje, že hraje? Protože pak to zpětně taky moc nedá smysl. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama