Reklama

Reklama

Rok 1983: Hrůzný nález zalarmuje hornseyskou policii, která zjistí, že jí pod nosem léta působí sériový vrah. Inspektor Peter Jay je ohromen, když se státní úředník Dennis „Des" Nilsen přizná k zabití několika mužů. (Viasat)

Recenze (4)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tennant svojim odosobnenym chladnym pristupom a origo-skotskym prizvukom je ozivenim a zvratenym potesenim pre divaka. V tomto kusku ma opat svoju mrazivu auru a nie je to nahoda, ze mu takmer vzdy prischnu podobne role. Slusna forma krimi-zivotopisu, ked este policajne vysetrovania nedisponovali najnovsimi postupmi. Mierny nadpriemer. Tennant si celu cast "ukradol" pre seba. Manzelsku roztrzku detektiva na zaciatku som uplne odsunul do uzadia. Mozno jeho sukromny zivot ani nebude podstatny. Trochu nadnesene stvorhviezdie. 70% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriály o prípadoch z minulého storočia ma väčšinou nebavia, pustila som si len kvôli Tennantovi. A ten rozhodne nesklamal, jeho Des je možno prejavmi minimalistická, ale zaujímavá a áno, istým spôsobom sympatická postava. 2 veci: Točené je to ako deťom prístupné, žiadne telá, žiadna krv, nemapätám si vulgarizmy, z obetí vidíme len výrazy v tvárach ich objaviteľov a potom igelitové tašky. Ale uznávam, stačí to. No a seriál je trochu ťažké sledovať ak práve niekto končí s fajčením, všetci idú jednu od druhej a zjavne si to strašne užívajú. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned po shlédnutí první epizody minisérie mi bylo jasné, že si fanoušci thrillerových pátrání po sériových vrazích nepřijdou na své. Tvůrci se rozhodli jít na to trochu jinak, takže vrah je divákovi od počátku známý, akční scény zcela chybí, a všechno tak závisí na dialozích a hereckých výkonech. Mě (jako diváka, který právě absolvoval osmou a devátou sezónu AHS) úvodní díl nemálo potěšil; chyběla krev, vnitřnosti i oddělené končetiny, a přesto (nebo spíš právě proto) jsem si užíval skvěle tísnivou atmosféru. Díky hereckému výkonu Davida Tennanta mě chvílemi až mrazilo v zádech. 4*+ ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Polícia prichádza k domu Dennisa Nilsena potom ako sú v kanalizácii objavené kosti a všetko nasvedčuje tomu že sa jedná o ľudské pozostatky. Pri prehliadke domu polícia objaví aj ďalšie časti ľudských tiel a zdá sa že páchateľ Dennis Nilsen sa svoje činy nechystá popierať, skôr naopak. Je na ne hrdý...ústredná postava má po prvej epizóde šancu podobne ako Hannibal Lector v podaní Anthonyho Hopkinsa stať sa najsympatickejším záporným hrdinom poslednej dekády. Zdá sa že týmto seriálom sa HBO priblíži k sérii Mindhunter a oživí celkom príjemné spomienky na vlastnú sériu True detective...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama