Reklama

Reklama

Recenze (12)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ha! Celý leta jsem marně dumal, jak se jmenovala tahle >serie los camioneros< a hledal muziku, která občas paradoxně jen tak zničehonic zazní i na naší rozhlasové >trojce< Vltava a docela mě i zajímalo, kdo že ji složil a tak dál... Tož dnes díky jednomu ve zdejší diskuzi (Charliehaj) konečně svoji... ;-] . . . No jo, relikty delikty, chtělo by se vidět znovu, když už ta naše >veřejnoprávní< reprízuje kdejakou srajdu... - - - P.S. Pro fandíky: Hudbu složil Anton Garcia Abril (http://www.youtube.com/watch?v=jvkHftiLsK4) - a konečně mám jasno, kde se Liška lišák jeden inspiroval pro ten ústřední "Zemanovský" motiv... ;o] - - - - - (Sledováno v dobách dětských na >jedničce< ČST, hodnocení aligisticky ryze nostalgické náhodně 28., komentář víceméně technický zde jako třetí - 27.12.2011) ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

V Česku se to vysílalo pod názvem Dálkoví řidiči.... v polovině 70.let byl Curro Jimennez tedy Sancho Garcia klukovským idolem... ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

...v tej dobe to bol hit -atraktívna práca, dobrodružstvá -samozrejme i ja som chcel byť tirákom .Celkom by mňa zaujímalo ako by toto na mňa pôsobilo dnes po toľkých rokoch - škoda,že sa to nikde nedá zohnať..... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Paco je řidič kamionu, který cestuje po španělských silnicích a potkává nejrůznější prostředí, postavy a příběhy, díky nimž zažívá nečekaná dobrodružství. Je mu třicet let, je rozmazlován matkou a přítelkyní a má pověst "golfisty". Nákladní auta jsou jeho vášní, náhodnost tras jeho motivací. A je na co se dívat. Španělský seriálový fenomén své doby, který na své dobrodružné efektivitě nic neztratil ani na dobu dnešní. Je to dáno především čirým realismem bez sebemenší přetvářky. V každém části prezentující svůj vlastní příběh má Paco jiného závozníka, což jakoby vytvářelo svou vlastní značku daného příběhu. Seriál je ale bohužel pozapomenutý a není divu. Dnes už všechny přitahuje pouze přehnaný vizuál CGI. ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na to matně, ale tenkrát se mi to líbilo. Nejlepší byl díl, kdy Paco ( tak se jmenoval hlavní hrdina) byl spolu s kamionem a kolegou řidičem obětí únosu. Nakonec se s únoscem popral a zachránil ho jeho mladý kolega tak, že trefil zločince podkovou do hlavy. Sakra to byla hlína. Sancho Gracia hrál samozřejmě i v Currovi Jimenézovi a tenkrát to byl spolu s Doylem a Bodiem z CI5 můj hrdina. Jak ten čas letí. Rád bych to ještě někdy viděl, jestli to bylo tak dobrý, anebo jestli je to jenom nostalgie. ()

senecek 

všechny recenze uživatele

Dětský idol - dálkoví řidič Sancho Garcia,v tý době jsem silně toužil být kamioňákem. Nostalgická vzpomínka. ()

Mac._ 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál obohatil český jazyk. Hláška "ty jsi ale pako" má původ právě u hlavního hrdiny, i když nevím, čím si to Paco zasloužil :) Z nostalgie hvězdička navíc, jinak těžký průměr "akčních" seriálů. ()

Reklama

Reklama