Reklama

Reklama

Let It Snow

  • Ukrajina Пік страху
Trailer 1

Obsahy(1)

Mia (Ivanna Sakhno), voľne jazdiaca snowboardistka, oddelená od svojho snúbenca (Alex Hafner) po tom, ako sa dostala na obmedzený svah, musí prežiť nielen kvôli drsným prírodným podmienkam zasneženej krajiny, ale aj kvôli maskovanému vrahovi na snežnom skútri, ktorý je oblečený celý v čiernom... (westerns)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (34)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Podřadný a hodně nudný kvazithriller, jehož největší (a jedinou) devizou je zasazení do kavkazského (gruzínského) prostředí. Jinak je ale všechno špatně: Scénář padlý na hlavu a přitažený za vlasy (jak už bývá u obdobných výtvorů tradicí), chaotická slepenost jednotlivých scén, ubohá výprava, absence jakéhokoliv napětí, nezajímavé postavy v čele s nehezkou "Glumkou" v hlavní roli a příšerná ruční kamera. Vůbec nevím, za co bych dal aspoň druhou, horské scenérie si můžu pouštět třeba v přírodopisných dokumentech. Ztráta času. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě vyloženě nenaštval, ale tři tomu dát asi nelze. Co potěší jsou rozhodně exteriéry (horory na sněhu jsou prostě cool) a snaha scénáristů. Není to úplně k zahození, ale žánrově vůbec nevím, kam zařadit. Není to ani pořádný survival, ani slasher a ani torture. Jen to tak nakousává různé možnosti a snaží se zmást diváka. Pokus o vypointovaný konec mě ale nějak hluboce nezasáhl, tudíž ani zapamatovatelné to příliš nebude. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som sa chystal 7373 hodnotenie priradiť inému filmu ale koronakríza zasiahla aj moje pracovisko a tak nebolo isté ako sa budú odvíjať nasledujúce dni a preto som si tento film na ktorý som bol pomerne zvedavý pozrel už teraz. Všetko by bolo v poriadku, pekné prostredie a kamera ale chýbal tomu predsa len o niečo lepší dej a podstatne viac napätia. Tých 47 percent ktoré v čase písania komentára film má ho celkom vystihuje, je to medzi dvoma a tromi hviezdičkami, za krajinu pôvodu tentokrát z mojej strany vyššie hodnotenie. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka se většinu stopáže bezcílně plahočí zasněženou krajinou a ve stejném duchu se bohužel nese i Kapralova bezpohlavní režie, která nedokáže udržet smysluplnou nit svého vyprávění. Kapralov například přichází s několika esteticky podmanivými scénami, které pohříchu postrádají hlubší příběhový kontext, v důsledku čehož je narušena plynulost děje. Výhrady směřuji i k víceméně nahodilé motivaci antagonisty či ledabyle rozpracovanému mytologickému pozadí. Překvapil mě rovněž pokrok, který Gruzínci učinili na poli jazykové vybavenosti. Každá postava zde vládne angličtinou. Zajímavé, před 10 lety jsem totiž Kavkaz osobně navštívil a s domorodci bylo možné komunikovat pouze nonverbálně. Jakožto zdejší hororový expert tak mohu snímku Let It Snow udělit nanejvýše dvě silnější hvězdy. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Let It Snow" je nakoniec celkom dobre spracovaný thriller. Musím uznať. Ten chlad je neustále cítiť. Možno by som bol za to, aby sa nám na stôl nepoložili všetky karty tak rýchlo, lebo záver je potom dosť predpokladateľný. A akosi som chcel dúfať, že tam je určitá forma nádeje. Ale to nie je cesta, ktorou sa film rozhodol ísť a tak to je neustále viac a viac ubíjajúce. A najmä na mentalitu našej hlavnej protagonistky Mii. Flashbacky sú podľa mňa trošku zbytočné a akosi filmu trošku uberajú tempo. A čo je trošku také zvláštne je pre mňa, že niekto sa roky mstil nevinným ľuďom za to, čo urobil pár, ktorý z miesta činu ušiel. Jo... to nedáva zmysel moc ani mne. Pomsta by mala byť predsa namierená proti niekomu, kto mal s udalosťou niečo spoločné. Nie niekto, kto za to absolútne nemôže. Takže v tomto smere film nefunguje. Ale tá mrazivosť a beznádej a absolútna frustrácia, ktorou si prejde Mia je pre mňa dôvod, prečo film nakoniec hodnotím pozitívne. Na jedno pozretie uspokojilo. Hodnotenie: B- ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama