Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jim Marshall skrýva tajomstvo, ktoré sa už dlho snaží zatajiť. Tak veľmi si ho chcel nechať pre seba a ustrážiť tak pokojný idylický život rodiny. Lenže jeho manželka Elaine ho pristihla v tej najnemožnejšej chvíli a tak tajomstvo vyplávalo na povrch. Je o to ohromujúcejšie, že Jim, manžel a otec v jednej osobe, je v skutočnosti gay. Od tej chvíle sa všetko zmenilo... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

ElizabethBay 

všechny recenze uživatele

Ano docela pěkný rodinný příběh, který jsem nechala puštěný v televizi jen jakýmsi omylem, ale když se zhruba ve třetině filmu děj rozjel, tak už jsem ho začala řádně sledovat. Samozřejmě je to televizní film, nedají se od něho čekat zázraky a proto se mi líbilo, že se tvůrci ujali poměrně citlivě tématu coming outu otce od rodiny. Strašně jsem fandila jak otci, tak matce, která si myslela, že má spořádané manželství, hm. Prostě příjemný rodinný film na nedělní odpoledne, co víc si přát? ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pohádka o tom, jak se společnost vyrovnává s coming outem čtyřicetiletého otce dvou dětí. 1) Tak nevím...Po otravně pomalé první třetině se film docela rozjel. Na skutečnost, že čtyřicetiletý otec je vlastně homosexuál, reaguje okolí celé rodiny různým způsobem, ale docela přesvědčivě. Ovšem konec již tak věrohodně nepůsobí. 2) Pro mě je trochu problém myšoidnost všech aktérů. Netěší mě sledovat na obrazovce průměrnost v chování, v reakcích, ve vzhledu, v rozhovorech. Možná je to autorský záměr, jakási snaha o věrohodnost. Osobně očekávám od filmů, že uvidím nevídané a neobvyklé, a ne že budu čelit tuctové průměrnosti každodenního života. 3) Filmu by slušelo doporučení ministerstva zdravotnictví, školství či alespoň devíti z deseti psychologů. Jenom nevím, komu by se vlastně měl promítat - nejspíše homosexuálním otcům. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

To uz aj filmy o coming oute sa tocia? No sakra, tak to slobodno natocit film o tom, ako sa naklada hnoj na vlecku a rozhadzuje sa po poli. Dokonca som si isty, ze film o rozhadzovani hnoja by bol minimalne na rovnakej urovni ako tato srajda. 15 % ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama