Reklama

Reklama

Islám v ČR

(pořad)

Obsahy(1)

Tadeáš Daněk se ve svém studentském projektu snaží zjistit, jak je vnímán islám v Česku a jestli je skutečnou hrozbou. Vydá se na protiislámskou demonstraci, do mešity, bude hovořit s kritiky, novináři i představiteli islámu. (Stream.cz)

Recenze (13)

MartinTerran odpad!

všechny recenze uživatele

Slibovaný reálný pohled na Islám se nekoná. Opět tu máme hezkou islámskou propagandu. Technická stránka pořadu taky není nejlepší a střihač měl asi hodně dobrej matroš při práci. Z pořadu se nic kloudného o ničem nedozvíte, takže naprosto zbytečné sledovat. Takže když to shrnu pořad o ničem a já ho posílám do hlubin odpadu kam patří. Hodnocení: 0/100. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Autor hledá odpověď na otázku, jestli je islám skutečnou nebo neskutečnou hrozbou. Odpověď nám dává islám a muslimové už 1300 let a i historický zabedněnec snad ví, co se děje ve městech na západ a na sever od nás. I tak bych dokázal dobrou propagandu nějakou hvězdičkou ocenit. Ovšem propagandu hloupou, ze které jako největší hlupáci vycházejí autoři "dokumentu"? ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi zajímavý dokument, ale dnes už trochu zastaralý. Někdo by už dnes měl Arabům říci, že jejich učení je zastaralé. Po stránce techniky, způsobu vlády, ve všem. Západní Evropa dnes páchá sebevraždu. Ničí to, co naši předkové po generace budovali, naši kulturu, způsob života, hodnoty. Každý, kdo vkročí do EU nelegálně,, musí být vrácen do země, ze které vyplul či vyjel. Pokud migranti uvidí, že za své peníze nedostanou cestu do Evropy, nebudou za to pašerákům platit. Mafie v severní Africe vydělávají miliardy eur na lidském utrpení. Od roku 1945 je islám na vzestupu. Ropa mu dává obrovskou ekonomickou sílu Islámské země mají již mají jadernou bombu a další na ní pracují. Islám světu diktuje, co se smí psát, bombami ohrožuje třetinu světa a svět ustupuje.Jednoduchým výpočtem lze dojít k letopočtu , kdy muslimové budou tvořit většinu ve světě i v Evropě. Mají peníze, mají miliony mužů toužící po válce (pochopitelně svaté). Je otázka času, kdy objeví svého vůdce a záminku.Jsme na prahu války civilizací a ta naše je je prohnilá, sobecká, bez obětavosti, bez víry, která by nás sjednotila a dala nám to nejdůležitější - ideály.Kolik Čechů dnes půjde to války s Turkem? 95% tzv. ateistů raději dobrovolně za pár výhod začne tlouci čelem k Mekce. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Strašně špatně vedený "dokument" na pokračování, kde pan Daněk nemá vůbec schopnosti rozvést názory nebo otázky tázaných a naopak lpí na nějaké stupidní odpovědi na nepodstatné a celkově se chová jak fracek. Snaží se provokovat, bohužel pouze v tom smyslu, že se snaží z Čechů dělat paranoidní xenofoby. Vůbec mu nedochází, že jako Češi nejsme povinní vše tolerovat. Pokud volím pravici, chci jezdit v BMW, mám rád brunety a rád jím italskou kuchyni (a nikomu tím neubližuji) mám i právo mít názor na to, že tu nechci islám, protože jsem ateista a neshledávám jej ničím přínosným pro naši společnost. Je jedno jestli po italské kuchyni budu tlustý, v BMW se vybourám a nebo, že někdo jiný má radši blondýny. Obrácenou diskriminaci nestrpím, a pan Daněk k této dosti inklinuje a to ve státě, kde je jedno z největších množství ateistů, což je jedna z mála dobrých věcí na Češích (protože stále 55 procent lidí volí Zemana a řada z nich by ráda vrátila komunisty k moci) a přijde mi škoda, když nějaké přerostlé dítě si snaží vytvořit kariéru kontroverzním pořadem, který z nás dělá něco, čím nejsme. Proč nedávám odpad jsou rozhovory se zajímavými lidmi a co opravdu říkají zajímavé věci. ()

Mordexact 

všechny recenze uživatele

Já si naopak myslím, že pořad mohl být k Čechům a jejich xenofobiím mnohem kritičtější. Tak by to ale bylo podle mého názoru, ve skutečnosti je skvělé že se někdo snaží o objektivitu a neřadí se rovnou k jednomu ze dvou táborů. Provedení mohlo být profesionálnější, některé pasáže byly vážně celkem naivní a mnoho věcí šlo udělat asi líp, ale to uchopení tématu to vynahrazuje. Třeba ta konfrontace s novináři nebo jaký se mu podařilo sehnat lidi - naprosto neuvěřitelný záběry Konvičky jak loví motýly a tančí na techno přičemž se mu zázrakem daří vypadat ještě víc slizce než obyčejně. Nikdo ho tam nezesměšňuje (!) což mi přijde jako takřka nadlidský výkon. Není to nijak vyhrocené ani na jednu stranu, což je na tom dost ojedinělé a sympatické. Nechápu že tady někdo píše o propagandě. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama