Reklama

Reklama

Tonikaku Kawaii

(seriál)
  • Japonsko トニカクカワイイ (více)
Trailer 2

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Mladík Nasa Yuzaki by chtěl ve svém životě dosáhnout velkých věcí. Nedbá tak častých posměšků na jeho víc než neobvyklé jméno a pilně se věnuje studiu, čímž dosahuje excelentních výsledků ve škole. Jednoho večera se mu obrátí život vzhůru nohama, když na cestě domů zahlédne tu nejkrásnější dívku. Byla to láska na první pohled. Poblouzněný se rozběhl přes ulici za ní, nedbaje blížícího se nebezpečí. Nasa jen díky zásahu oné tajemné díky neumírá okamžitě, a tak v posledních chvílích se ji vyzná ze svých citů. K jeho překvapení je dívka opětuje návrhem svatby, který radostný Nasa přijímá, než na následky zranění upadne do bezvědomí. To bylo naposledy, co onu neznámou dívku spatří. Pátrání po ní nenese kýžené ovoce a po 3 letech Nasa ztrácí poslední kapku naděje, když tu znenadání před jeho dveřmi stojí ona. (Scalpelexis)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (4)

agamazx 

všechny recenze uživatele

Epizody zacinaju minimalnym stylom, ktorym reflektuje aj viac minimalny vizual. Romanticky aspekt splyva s komediou velmi harmonicky. Intro resp. uvod ma tiez velmi kvalitnu znelku ktora absolutne zapada do prostredia. Prezentacia a celkova atmosfera je velmi prijemna. Original voice acting je velmi profesionalny, preferujem preto pozerat radsej s anglickymi titulkami. Anglicky dabing nie je ani zdaleka tak dobry. Humor mi tiez velmi sadol, uz dlho som sa tak nezasmial. I highly recommend watching this. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

[Shlédnuta 4 epizody, drop] Má osobní předpověď se naplnila a toto anime mi nenabídlo dostatek legrácek, zvědavosti, kreativity ani pohledné formy k vystání té nesnesitelné nudy. Abych tomu nebral všechen kredit - Ústřední mlaďounký pár je totiž na japonské poměry výjimečnější: Láska instantnější co polívka v kelímku se změní v rámci rychlosti oddání na manželský svazek nápodobný těm z Las Vegas a Nasa s Tsukasou od prvních dílů "bojují" proti prachobyčejnému, denodennímu životu čerstvě ochomoutlých. Jelikož je patálie zrovinka nečekají, tak mají čas se na sebe vcelku obyčejně a střídavě červenat jak parta semaforů na jedné křižovatce. Sem tam zajdou nakoupit, sem tam si uvaří ba dokonce sem tam jdou i spát. Příběh vůbec neskrývá, že do neobyčejnějších, čímkoliv vybočujících akcí se pouštět nechce. I když se zajetým klišé seriál snaží krkolomně vyhýbat, kosa na kámen padne v sekci humoru, která obsahuje klasikálie anime vtípků či právě známá obyčejná nedorozumění, které nám tak slastně vrátí ta voňavá aromata neoriginality. Ničemu ani nepomáhá mizerně obyčejná kresba, která mě jen neustále rušivě rozptylovala a která mi přišla vhodnější pro večerníček do školky těch nejmenších. Obyčejnost je všude a dál bych pro vhodnější popisek Tonikawy nechodil. 2* ()

Reklama

Tezuka 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí tohoto anime máte garanci, že dostanete diabetes. V porovnání s mnoha dřívějšími romantikami je tohle unikátní svoji otevřeností a hřejivostí, což je pro japonskou zdrženlivost docela atypické. Roztomilostí se zde rozhodně nešetří a prakticky celou epizodu mi vždycky visel úsměv na tváři. Z toho usuzuji, že Tonikaku kawaii je tak trochu experiment jak oživit zájem mladých japonských mužů a žen o navazování vztahů a motivovat je zakládat rodiny. Japonsko vymírá a stárne, to je fakt, ale není to jen Japonsko. Je to prakticky celý vyspělý svět, jen jinde ten klesající trend prozatím zastírá příliv migrace. Rozhodně mě tohle anime okouzlilo a zahřálo, ale nemyslím si, že by to ve stávajícím trendu něco dokázalo změnit. Takový hezký vztah jako mají mezi sebou Nasa a Tsukasa je hodně vzdálený realitě dnešního surového světa. ()

cesmine 

všechny recenze uživatele

Vím, že drop po prvním díle je ode mě hodně krutý. Ale mě tohle anime naštvalo. Nikdo nepoužil ani jeden jediný funkční neuron, aby se pokusil vymyslet nějaký aspoň trošku logický začátek a tím pádem pro mě nemá vůbec význam, jestli se dál odehrává nebo neodehrává něco wholesome. Já jsem na to prostě nemohla koukat a už ten jeden díl pro mě byl až dost velké utrpení. ()

Galerie (945)

Reklama

Reklama