Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Raizel se probouzí ze svého 820 let trvajícího spánku. Je nositelem titulu Noblesse, čistokrevného šlechtice a ochránce všech ostatních šlechticů. Ve snaze ochránit Raizela ho jeho sluha Frankenstein zapíše na střední školu Ye Ran, kde se Raizel prostřednictvím svých spolužáků učí prostým a všedním zvyklostem lidského světa. Ovšem Unie, tajný spolek, který plánuje ovládnout svět, vysílá modifikované lidi a postupně zasahuje do Raizelova života, což ho nutí využít své mocné síly k ochraně lidí kolem sebe... (mikki089)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že tohle je zaměřeno spíše na dámské publikum a odlehčené sledování (ne však pro děti, protože se tu vyskytují násilnosti). Je tu mnoho překrásných pánských postav, zasazením je to podobný jako příběh o upírech (upíří tu však nejsou) a příběh je jen lehkou zápletkou s trochou dramata. Akce tu je celkem dost, ale člověk si asi nejvíce užije tu první část s mutanty než druhou s "urozenými". To že je to rozdělené na dvě části s pouhými 13 díly je celkem škoda, protože každá z těch částí by se zasloužila trochu prodloužení, aby získala řádné obrátky. Kdyby se autoři více zaměřili na hlubší drama, bylo by to mnohem lepší. Po animační stránce je to celkem slušné a po hudební je to zajímavé s určitou výhradou. Celé ED mi příjde naprosto nemístné jak po designové, tak i po hudební stránce. ()

Jogi.1 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem byl velmi překvapen, tímto pěkným, milým, napínavým titem. Všech 13 dílů bylo vyvážených a dodívávám poslední díl se spokojeností ;) ()

Reklama

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

první, co člověka zaujme, v negativním slova smyslu, jsou neživotné obličeje. Autoři se nejspíše pokoušeli navodit dojem vážnosti (anžto šlo o šlechtu), bohužel se jim povedlo navodit leda tak dojem odfláknutosti. Anime je též téměř prosto komediálních prvků. Hlavní hrdina je sice klasický OP charakter, ale jinak působí jak křoví - nemluví, nejapně kouká, působí roboticky a šíleně nudně. Tyhlecty zásadní neduhy jsou důvodem, proč jsem měl fakt sto chutí po dvou dílech anime dropnout. Nakonec jsem je pro celkem slušné souboje dokoukal...nicméně ...nemohu říct, že by mě nějak mrzelo, že další série není. ()

Reklama

Reklama