Reklama

Reklama

Duchové Morgan City

(seriál)
  • USA Ghosts of Morgan City
Sci-Fi / Dokumentární / Reality-TV
USA, 2019, 8x42 min

Hrají:

Jo-Ann Robinson

Obsahy(1)

1. Mlha: Tým odborníků na paranormální vyšetřování je pozván policejním oddělením do Morgan City v Louisianě na místo, kde se poblíž městského jezera objevuje podivná, tvarující se mlha.
2. Duch dívky: Tým přijíždí do domu, kde se po generace přátelí tajemný duch dívky s dětmi obyvatel, ale další vyšetřování odhalí temnější bytost, která si chce hrát.
3. Modrá košile z Idlewildu: Tým zkoumá beznohého fantoma, ale najde něco mnohem zlověstnějšího ve starém plantážním domě na předměstí Pattersonu v Louisianě.
4. Ostrov pirátů: Policie opět volá tým, který nyní míří do mokřin Atchafalaya Basin v Louisianě, kde podle zpráv místních obyvatel byli viděni dva muži, jak se rozplynuli ve vzduchu.
5. Voják z bitvy u Irish Bend: Zprávy o údajném duchovi vojáka ve Franklinu v Louisianě jsou pro tým paranormálních odborníků dostatečné, aby sem přijeli.
6. Krvavá čtyřka z Berwicku: Tým se snaží vysvětlit propojení mezi poltergeistem a děsivou vraždou v Berwicku v Louisianě.
7. Prokleté ústředí: Tým konečně odhalí důležitý důkaz, který spojuje jejich ústředí s paranormální aktivitou, kterou zažívají lidé v celé zemi.
8. Muž v černém: V centru města jsou objeveny kosterní pozůstatky a tým se musí obrátit o pomoc na místní komunitu, aby duchové konečně a navždy spočinuli v pokoji. (Travel Channel)

(více)

Reklama

Reklama