Reklama

Reklama

Ameriko, zpívej!

(pořad)
  • USA Sing On!
Soutěžní / Hudební
USA, 2020

Účinkují:

Tituss Burgess (moderátor)

VOD (1)

Obsahy(1)

V zábavné a svižné hudební soutěži, kterou uvádí Tituss Burgess, prozpěvují soutěžící z plných plic a snaží se trefit správnou notu, aby vyhráli až 60 tisíc dolarů. (Netflix)

Recenze (3)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

35 minut může být dlouhá doba. Může to zároveň být i doba velmi, velmi krátká. U Sing on! je to jako na houpačce. Písně utečou vždy rychle, takže jsem velmi rád, že písněmi (ale ani pěveckými hlasy) se zde nešetří. Bohužel nezbytná vata kolem (hlasování zpěváků, napínání při vyhlašování výsledků, vysvětlování pravidel jednotlivých kol) zabere dost času a tak při binge watching (na což je Netflix dělaný) jsou tyto nucené nehudební přestávky dost znát. O to je to horší, když zrovna produkce zvolí píseň člověku neznámou nebo nedejbože neoblíbenou (epizodní rozdělení podle žánrů zas tolik nepomáhá). Ovšem hrozně velký shout-out patří studiové kapele a především zvukaři, vše se krásně poslouchá. Klidně bych soutěžícím ubral vítězné peníze a přidal jim. Což je ironické, když je to jen klasické karaoke. Zkrátka - na to, že se to klidně dá uspořádat zadarmo s počítačem s nainstalovaným Ultrastar Deluxe, je to povedený soutěžní koncept. Povedený a zejména sympatický - nesoutěží se o miliony, účast soutěžících nekončí jejich vypadnutím, i publikum si může zazpívat. ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s španělskou verzí, která vyšla jako první tato americká nijak zvlášť nezaostává. Chce to pár dílů, aby jste si na extravagantního Titusse zvykli, ale pak už to je v pohodě a dá se na to docela dobře koukat. Každopádně ať už udělají verzi z kteroukoliv zemí, tak jediná proměnná bude jaký přístup a charisma bude mít moderátor jinak je úplně jedno z jaké země jsou soutěžící, kteří se v podstatě jen vlní, zpívají a občas odpoví na nějakou tu otázku. ()

mia.com odpad!

všechny recenze uživatele

Nee tohle neee. Pevecke souteze miluju,ale tady mi stacil prvni dil. Zpevaci teda nic moc, docela spatne karaoke a ty pravidla? Jako prvni tri vypadnou na zaklade hlasovani ostatnich, kteri vybiraji podle konkurence? Wtf? A ten afektovany ujeceny moderator? Dekuji, nechci uz. Hruza. ()

Reklama

Reklama