Reklama

Reklama

Recenze (5)

Aljak 

všechny recenze uživatele

To bolo poriadne divné, miestami dokonca bizarné. Vo svojej podstate to má naozaj hĺbku, ale navonok pôsobí celé prevedenie filmu vo svojom prevedení skôr plytko. Dej je viacmenej úsmevný, kompozícia smutno-smiešna, dialógy často strohé a stručné. Celkový dojem u mňa nie je žiaľ viac ako na 2*, ale chválim parádny soundtrack, a hlavne A Whiter Shade of Pale tu vyznieva skutočne ako vďačný podmaz. ()

Alex 

všechny recenze uživatele

Zneuznaný režisér Bolšovo těatra se po vyhazovu snaží neúspěšně uchytit ve venkovském divadle, ale vyrazí ho i od režie dětského představení na besídce ve škole. Nakonec vezme jako záskok režii pornofilmu, kde pracuje s herci jako při studiu Puškinova Racka - a má úspěch. Takový, že se stává slavným a žádaným režisérem filmů, pro dospělé... Je to komedie, ale jak se děj posunuje, s koncem filmu dochází na mrazivý děs. Lidé jsou závislí na vašich filmech, a to je dobře. My potřebujeme závislé lidi, protože ti nezávislí nám organizují různé akce... ()

rivah 

všechny recenze uživatele

HLOUBĚJI! Satirický pohled na "hloubku ruské duše" a herecké metody klasického ruského divadla - a jak to může bt reinterpretováno a přeneseno do nečekaných situací pro herce i diváky /dle IMDb/. ()

Reklama

Reklama