Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V 50-tych rokoch, sa odohral v sicílskej dedine príbeh nenaplnenej lásky. Miranda a Corrado, hoci sa veľmi milovali, nemohli sa zosobášiť. Ich rodiny sa nenávideli. Aby sa tehotná Miranda vyhla potupe – opustila domovinu. Odišla do Argentíny. Jej dcérku Isabelu adoptovala bohatá pani Guerrero. Corrado bol prenasledovaný Mirandinou rodinou a rovnako opustil rodnú Sicíliu. Jeho cieľom bola juhoamerická Argentína. Tu sa oženil s Mercedes a desať rokov po narodení jeho prvej dcéry Isabely prichádza na svet jeho druhá dcéra Manuela. Prítomnosť: Isabela spoznáva svoju pravú matku, Mirandu, ale nedokáže to prijať. Napriek tomu dá na jej radu a vydá sa za boháča Fernanda Salinasa. Osudy dvoch nevlastných sestier sa ale stretnú. Isabela, po tom čo sa jej auto zrúti do rieky a nastane zlá identifikácia tieľ, je vyhlásená za mŕtvu. Má navždy poškodenú tvár. Jej miesto v rodine prebrá Manuela. Fernando si ju vyvolil lebo sa veľmi podobala na jeho prvú ženu. Zohavená Isabela je odhodlaná za pomoci svojej vlastnej matky Mirandy spraviť Manuele zo života peklo. (baruss)

(více)

Recenze (146)

Megynka 

všechny recenze uživatele

Upřímně nesnáším hodnocení od lidí, kteří se ve svém dětství na něco dívali a postupem času změnili názor - a tím pádem i hodnocení. Je mi jasné, že v dnešní době bych se na něj nedívala se stejnou "nadšeností" jako dříve, ale byla to má první telenovela a jako taková mi utkvěla v paměti jako jedna z nejlepších. ()

01Zuzana10

všechny recenze uživatele

heh. a predsa si dobre pamatam - existuje take daco ako Manuela.. nevim, preco ma dnes napadlo... spomenula som si na svoju 1. telenovelu, kt. som kedy videla :) divali sme to na markize /?/ u babky, v 1 kresle som sedavala... ale pamatam si len nazov - Manuela - nejaku blondinku s ulizanymi vlasmi v cope :)) tot moj utrzok z pamati som chcela zachytit. ale uz to netuzim vidiet. :D ()

Reklama

t.b.kat odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli mě paměť neselhává, tehdá to v těch drsných devadesátých létech vysílala TV Premiéra, myslím, že to byla snad jedna z prvních telenovel, ale to nechci kecat - každopádně, bylo to krátce po revoluci r. 1989 a lidi hltali všechno - a tuto telenovelu taky, myslím, že srovnat ovace tehdá a dnes by bylo celkem zajímavé. Každopádně já viděl všechny díly, neb jsem v těch mých dětských letech neměl právo na ovladač, když to ženský chtěly vidět, tak konečně po tak dlouhé době mohu směle říci - je to odpad dámy:-) a škoda času. Jenže dávali oni v tý bedně tehdy něco zajímavého:-):-) Možná tydle telenovely stály za kulturní revolucí u nás (v negativním slova smyslu) ()

Toja34 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za to, že to kdysi sledovaly moje sousedky, babička a maminka. Nevím, jestli by se dívaly i dnes, když už je větší konkurence telenovel. Sama za sebe bych dala odpad! za navždy zničený vztah k seriálům. Kdo pro mě zůstane neuvěřitelným prototypem blbosti je Manuela, za ty její výkřiky "Fernando, Fernado !" Místo aby větou rozvitou svému muži sdělila, co jí kdo zase provedl, do čeho zákeřně uvrtal, tak se omezila na plačtivé "Fernando !" Tomu se říká "líná huba, holý neštěstí" ()

dANIELKaB

všechny recenze uživatele

Wow, Manuela :) je fakt neuveritelne ako boli do toho skvostu vsetci zblbnuti (jasne, ze aj ja, ale tak co, mala som asi 9 rokov). Vzdy ked ukazali Isabelu, bezala som pod stol a schovala sa za obrus :) Za nostalgiu a spomienky z detstva by som urcite nejaku tu hviezdu dala, ale s kludnym svedomim by som mala dat odpad.. Takze tentokrat bez hodnotenia. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Pro hlavní představitelku Grecii Colmenares to byl již třináctý seriál. (M.B)
  • Telenovela má 2 verze, italskou a argentinskou. Zatímco argentinská verze má 228 dílů, verze italská má dílů 195, je kratší a v závěru se liší i dějem. (Sir_Mac)
  • Hlavní ženské hrdinky Manuela a Isabela se tváří v tvář setkají pouze jedinkrát za celou telenovelu, a to v 53. díle. (Sir_Mac)

Reklama

Reklama