Reklama

Reklama

Řekni mi kdy

  • Mexiko Dime Cuándo Tú
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Workoholik Will opouští jednotvárný život v Los Angeles a vydává se splnit poslední přání svého dědy: navštívit nejslavnější místa v Mexico City a poznat, co je to láska. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Podle obsahu jsem trošku doufal, že tu tvůrci rozjedou příjemnou road movie po mexických pamětihodnostech. Příběh byl ale daleko prostšího charakteru a vměstnal mi do centra dění týpka, kterýmu je tak nějak buřt, co se kolem něj děje. On tím životem proplouvá, navíc je trošku natvrdlej, jednoduchej. No a jemu do života přicupitá mexická krasavice, která mu jasně vysvětlí, kde je chyba. Příjemná, nezávislá, trošku obyčejná komedie. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 9/10 ... Vizuální stránka: 9/10 ... Soundtrack: 8/10 ... Didaktický potenciál: 9/10 ... Celkový dojem: 10/10. Velice pěkný film, který mě osobně oslovil. Vřele doporučuji. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate to malo vcelku príjemnú atmosféru, ktorej najväčšou prednosťou bol samozrejme ten mexický závan. Ale po dejovej stránke to nebolo skutočne nič extra a všetko to išlo cez prvoplánovú šablónu. Aspoň že hlavné postavy boli sympatické, dialógy s občasným nádychom irónie mali príjemný dôvtip, a aj soundtrack s mexickými songami bol výborný. Tie miesta z Mexico City mohli byť aj obsiahlejšie podané, s nejakým kontextom, prečo práve tieto miesta starký vybral pre svojho vnuka - určite by to filmu dodalo nejaký extra rozmer. Každopádne, aspoň na tie 3* to je, avšak určite nie pre dejovú líniu, ale hlavne vďaka tej mexickej esencii a sympatickej ústrednej dvojici. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Rozhodně příjemný snímek na pohodu. Hlavní hrdina je tak trošku blumička, docela mě připomínal Rudu z Pařanskýho ráje, který se vydá do Mexika za zážitky a světe div se, objeví se i hezká mexikánská siňorita no a zcela nečekaně se hlavnímu hrdinovi této siňority zachce. Nic objevnýho, ale na druhou stranu rozhodně film, který nenasere, příjemně se na něj kouká a svižně utíká. Ximena Romo mě připomíná Šárku Vaculíkovou. ()

Reklama

Reklama