Reklama

Reklama

Kamitači ni hirowareta otoko

(seriál)
  • Japonsko Kamitachi ni hirowareta otoko (více)
Trailer 1
Japonsko, (2020–2023), 9 h 12 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Roy (kniha)

Kamera:

Jukina Nomura

Hrají:

Júki Kuwahara, Azusa Tadokoro, Saori Hajami, Daisuke Ono, Motomu Kijokawa, Makoto Kóiči, Kikuko Inoue, Marika Kóno, Júki Takada, Takehito Kojasu (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Ryouma Takebayashi byl obyčejný úředník, který žil vyčerpávající život plný práce, a tak není divu, že zemřel již ve věku 39 let. Hned tři mocná božstva se však nad ním slitovala a nabídla mu možnost znovuzrození ve světě plném kouzel a magických stvoření. Dali mu tělo osmiletého chlapce, ale přidali mnohem větší sílu a odolnost a také talent pro všechny magické elementy, což je sice velmi unikátní, ale v praxi to také přináší riziko, že se žádnou magii nenaučí na mistrovskou úroveň. Chlapec dostal ještě útulný dům v jeskyni uprostřed opuštěného lesa a jako jediný cíl mu bylo vytyčeno, aby si tentokrát svůj život opravdu užil.
Během dalších tří let se Ryouma zaklimatizoval ve svém novém domově, potkal různá stvoření, zkoušel se naučit některá základní kouzla, ale jedinými partnery se mu staly různé druhy slizu, které si během této doby ochočil. Přestože je chlapec spokojený se svým životem poustevníka, uvědomuje si, že mu možná ke spokojenosti pořád něco chybí. Jeho život se od základu změní, když jednoho dne v lese zachrání zraněného vojáka a díky tomu se seznámí se zdejším šlechticem, který ho později pozve spolu se svou rodinou na společné cesty. Tak se chlapec rozhodne, že se se svými novými přáteli a několika stovkami ochočených slizů vydá za dobrodružstvím a aby zjistil, co všechno tento nový svět nabízí... (Jeoffrey)

(více)

Reklama

Reklama