Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Okouzlena životem holywoodské smetánky, souhlasí Olivie s nabídkou stát se náhradní matkou pro dítě Avy Von Richterové, filmové hvězdy. Až příliš pozdě Olivie zjistí, že ona i její dítě jsou v nebezpečí a že za pozlátkem se skrývají lži a zrada. (TV Prima)

Recenze (6)

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Ono na jedno stranu to není tak drasticky jak to vypadá tedy alespoň dle obsahu k filmu. Vlastně největší problém je v tom že žena co si sehnala náhradní matku, je prostě trochu magor.... Film jde více ne rychle, takže i scény co jsou zbytečný je tam pomálu... Poměrně rychle je vlastně i konec filmu a na jednu stranu jo podívaná u které můžete žehlit, nebo vařit atd... Je to good, ale jinak je to takový nevím.... Já každopádně dávám 2 hvězdy 28% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už len preklad stojí za to. To ako keby ste kilo pomarančov preložili samoopaľovací krém. S peklom to nič nemá, ide o typický TV film, ktorí točili asi z pôžičky a ani tá nebola vysoká. Repliky písal niekto tesne po ukameňovaní, umelé, strojené a studené ako ten kameň, čo mu trafil hlavu. Navyše tá záverečná romantická linka bola úplne mimo a nepravdepodobná. ()

imanicornyt 

všechny recenze uživatele

Na The Surrogate jsem narazila náhodou v televizi, když jsem ji po těch několika letech zapnula, a během první hodiny jsem nespočetněkrát detaily v dějové linii a hereckých výkonech škatulkovala označením "nízkorozpočtový film". Ve výsledku se ale jednalo spíš o zlozvyk, než o nechuť k danému kinematografickému počinu. On totiž opravdu není tak špatný. Když si odmyslím český dabing na nízké úrovni (což není příliš ojedinělé) a vědomí, že téma náhradního mateřství je můj osobní zájmový obor, jsem schopna objektivně přiznat, že mě vývoj děje nečekaně zaujal. Zpracování má sice ke světové úrovni daleko, ale námět je neokoukaný a snad i nový. Nakonec mě i mrzí, že se snímku nedostalo vyššího hodnocení. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženskou vyhodí z práce do které stejně nechodila jelikož se muchlovala s milencem. Tak je nasraná a vrací se k milenci tam zjistí, že měl i jiné ženské tak se s ním rozejde a jde zpátky do bytu kde jí paní domácí řekne, že ji vyhodila jelikož neplatila nájem tak, že je bez práce a bez peněz a navíc ještě dluží té co byla u ní v nájmu a něco si hledá. Ozve se jí kámoška , že jakási herečka hledá ženskou co jí odnosí děcko a je ochotna za to zaplatit tak do toho jde. Pak zjistí, že ta herečka je magor  a to je v podstatě celý film. Jako horor to nefunguje jelikož se takových 70 minut z 83 (verze na Prima Love měla 83 minut jinačí stahovat nemíním) nic neděje a nemá to ani napětí.  Ta jedna hvězda je pouze za hlavní herečku jinak ruce pryč. Jinak bodycount 0 ani ten to nezachránil. 20 procent ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama