Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Akční thriler plný napětí a smrště kulek od režiséra filmu "Double Team" přesně ve skvělé stylu Johna Woo. Připravte se na skvělé herecké výkony, na ostré dialogy, naprosto nový styl natáčení akčních filmu. Prostě musíte vydržet až do poslední kapky krve... (oficiální text distributora)

Recenze (49)

Radko 

všechny recenze uživatele

Dvaja mladí muži (každý z nich má tehotnú ženu) sa akčne pretĺkajú životom plných gangsterov a policajtov. Jednoduchý dej je zneprehľadnený formou jeho podania, pridaním ústrednej postavy v tretine príbehu a zopár nevysvetlenými scénami. Zábery pohrávajúce sa s ohniskovou vzdialenosťou a rýchlosťou zobrazenia, neskutočne pôsobiace úniky a pojašený humor v spojení s ohrozením života našťastie pridávajú k bežnej strieľačke príťažlivé ozvláštnenie, ktoré môže primieť pozrieť si túto zvláštnu zmesku aj druhý raz. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že příběh působí občas zmateně, ale na druhou stranu je zde skvělá režie, akční scény, sympatický Nicholas Tse. Je to po vizuální stránce velmi nápadité a nadupané, fandové akčních filmů hong kongské školy by si to měli užít. Je zde správně ujetý humor. Napětí a atmosféra je velmi silná a nedá vám někdy vydechnout. Tohle je můj oblíbený film, který se dá vidět mnohokrát. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Koan Hui, Hark Tsui .. Zmatené, nepřehledné, nezáživné - tak lze zhodnotit první třetinu. Poté nastává příjemný zlom a přichází výbušná, zběsilá a zajímavá akce proložená kapkami humoru, emocí a krve. Celkově lehce nadprůměrná HongKongská akční záležitost s několika opravdu špičkovými momenty. 65%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Utahaný příběh, který příliš ničím nepřekvapí. Občasná akce není zcela špatná, ale až k samotnému závěru se teprve tempo filmu zrychlí. I tak nejde o žádnou bombu. Vizuální zpracování je místy působivé, pak se ale najednou objeví digitální oheň jak z levné PC hry, který vše shodí. Hark Tsui mě tak bavil při spolupráci se Siu-Tung Chingem na báječné trilogii Chinese Ghost Story, nebo jeho opusem Tenkrát v Číně. Dokonce i Sedm mečů mi přišlo zábavnější. Snaha o humor zůstala u pokusu a průměrné přestřelky jsou bez nápadu a vcelku i bez krve. Tenhle film tedy rozhodně není ve stylu Johna Woo! Chybí napětí, energie, exploze, smršť. Zato roztřesená ruční kamera je spíše na škodu. Dvě těhotné ženy, dva pistolníci a velký balík peněz. Pak se všechno děsivě zamíchá a vy nevíte, komu vlastně držet palce. Ve střetu policie se zabijáky vidím promarněnou šanci na omračující akci.... Bůh by měl tedy nejspíš začít úplně od začátku. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Pro Hong-Kongskou akci mám velkou slabost a tohle dílo na ni útočí nejtěžšími kalibry! Tsui funguje většinou jako producent (a často mu to jde o dost lépe než režie:-), ale zde zamáznul všechny své lapsy a natočil něco tak neskutečně syrového,že máte po dokoukání pocit, že jste dostali nakládačku i vy a nějaká ta kulka vás taky škrábla, takže neváhejte a zkontrolujte prostor pod gaučem, jestli vám tam neleží košík s mimčem. Jojo Tsui zde smísil jak přestřelky tak kun-fu, vynechal moudrá a rodiná poselství, ukázal jako první světu stop-motion záběry a hlavně naprosto pustil ze řetězu svou největší přednost a to je pohyb kamery. Už v Kontrabandu byla kamera akčnější než "Svaly z Bruselu," ale co dělá tady, to je doslova akrobacie. Stealth pronásledování v obytném domě si doslova užívá a při natáčení tam muselo být víc kolejí než na "hlaváku." Na herecké výkony se mě neptejte, ani si nepamatuju, zda se filmu vůbec mluví a vůbec mi to nevadí. Tohle je asijská akce, jenž si nebere servítky a jede na plný plyn od úvodních titulek až k závěrečným a pokud se vám u ní podaří vydechnout, tak si to užíte, tenhle film vám víc příležitostí nedá... 100% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama