Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Akční thriler plný napětí a smrště kulek od režiséra filmu "Double Team" přesně ve skvělé stylu Johna Woo. Připravte se na skvělé herecké výkony, na ostré dialogy, naprosto nový styl natáčení akčních filmu. Prostě musíte vydržet až do poslední kapky krve... (oficiální text distributora)

Recenze (49)

Cival 

všechny recenze uživatele

Asi v půlce filmu jsem se úplně ztratil a pak už jen přežíval na několika velmi dobrých přestřelkách. Pravda, oproti Kontrabandu je to bomba, ale i tak u mě zůstává Hark stále jen v kolosálním stínu mistra Woo. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Koan Hui, Hark Tsui .. Zmatené, nepřehledné, nezáživné - tak lze zhodnotit první třetinu. Poté nastává příjemný zlom a přichází výbušná, zběsilá a zajímavá akce proložená kapkami humoru, emocí a krve. Celkově lehce nadprůměrná HongKongská akční záležitost s několika opravdu špičkovými momenty. 65%. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Spletitý příběh, který jsem prostě na poprvé nepochopil...Ale zase geniální režie s nádherným bullet timem...Wow! ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Další skvělý hongkongský akčňák a to mi tenhle žánr dřív nic neříkal. Nikdy bych nevěřila,že ač nepochopím spletitý děj, tak si přesto budu neuvěřitelně užívat krásné akční scény. Velmi se mi líbila i romatická linka příběhu, která mu dodala trochu jiný nádech. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný akčný film od Tsui Harka. Má celkom dobrý príbeh o mladom mužovi, ktorý vstúpi do jednej organizácie bodyguardov a časom sa musí postaviť svojmu priateľovi, ktorý prešiel na druhú stranu zákona. Spracovanie je ale veľmi zvláštne, moc mi nesadlo. Spočiatku film pôsobí dojmom komédie s niekoľkými dobrými scénami, obzvlášť cesta na letisko je výborná, ale časom humor zmizne, no hlavne dej sa úplne zmätie, nastúpi množstvo postáv s rôznymi cieľmi a je to tak neprehľadné, že nestratiť sa je veľký problém. Akcie je tu dosť a nemôžem povedať, že by bola zlá, ale ani tá mi moc nesadla. Je rozmanitá, originálna, obsahovo veľmi zaujímavá s množstvom výborných nápadov a situácií, ale všetko kazí tento režíjny štýl, ktorý ide mimo mňa. Všetko je zvláštne natočené, aj zostrihané a tak nájsť tu nejakú normálne pôsobiacu scénu je takmer nemožné a to je veľká škoda. Najviac sa mi páči naháňačka v paneláku alebo druhá od schodiska až do práčovne. Herecké obsadenie je celkom slušné, v hlavnej úlohe Nicholas Tse, poteší aj Anthony Wong Chau-Sang, ale zvyšok už nie je moc výrazný. A čo sa týka réžie a technickej stránky, tak je tu pár zaujímavých kamerových nápadov, ale väčšinou to šlo celé mimo mňa. Tsui Hark je rozhodne schopný režisér, ale tu až príliš popustil uzdu svojej fantázii a bolo to rozhodne na škodu. A tak sa z tohto potenciálne veľmi dobrého akčného filmu stal len priemer na jedno pozretie. Objektívna kvalita filmu- 62%, film sa páči mne na 55%. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Dvaja mladí muži (každý z nich má tehotnú ženu) sa akčne pretĺkajú životom plných gangsterov a policajtov. Jednoduchý dej je zneprehľadnený formou jeho podania, pridaním ústrednej postavy v tretine príbehu a zopár nevysvetlenými scénami. Zábery pohrávajúce sa s ohniskovou vzdialenosťou a rýchlosťou zobrazenia, neskutočne pôsobiace úniky a pojašený humor v spojení s ohrozením života našťastie pridávajú k bežnej strieľačke príťažlivé ozvláštnenie, ktoré môže primieť pozrieť si túto zvláštnu zmesku aj druhý raz. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Hongkongský akční film je už léta pojem sám pro sebe. A většinou pro nás, obyvatele západních končin, znamená tohle slovní spojení velmi dobrou podívanou...U filmu "Do poslední kapky krve" si tím ale nejsem zcela jistý. Najdeme zde většinu klasických atributů - sympatické hrdiny, kvalitní akci, humor atd. - ale také výrazné nedostatky. A mezi nimi vyčnívá především v prvních dvou třetinách velmi zmatená režie, která ve výsledku znemožňuje správné napojení na příběh a podkopává orientaci v ději. Což považuji za dost zásadní problém...Přesto je "Do poslední kapky krve" sympatickým filmem, nad kterým sice nebudete vrnět blahem, ale rozhodně u něj neusnete. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Dost dobry akcak.Prva polka je soft, potom sa to uz vsak rozbehne a kulky lietaju a krv strieka jedna radost.Ma to zopar logickych chyb a niekedy je strih prilis rychly na pochopenie na prvykrat, ale adrenalin vo vas rychlo zazenie vsetky pochybnosti. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Utahaný příběh, který příliš ničím nepřekvapí. Občasná akce není zcela špatná, ale až k samotnému závěru se teprve tempo filmu zrychlí. I tak nejde o žádnou bombu. Vizuální zpracování je místy působivé, pak se ale najednou objeví digitální oheň jak z levné PC hry, který vše shodí. Hark Tsui mě tak bavil při spolupráci se Siu-Tung Chingem na báječné trilogii Chinese Ghost Story, nebo jeho opusem Tenkrát v Číně. Dokonce i Sedm mečů mi přišlo zábavnější. Snaha o humor zůstala u pokusu a průměrné přestřelky jsou bez nápadu a vcelku i bez krve. Tenhle film tedy rozhodně není ve stylu Johna Woo! Chybí napětí, energie, exploze, smršť. Zato roztřesená ruční kamera je spíše na škodu. Dvě těhotné ženy, dva pistolníci a velký balík peněz. Pak se všechno děsivě zamíchá a vy nevíte, komu vlastně držet palce. Ve střetu policie se zabijáky vidím promarněnou šanci na omračující akci.... Bůh by měl tedy nejspíš začít úplně od začátku. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že příběh působí občas zmateně, ale na druhou stranu je zde skvělá režie, akční scény, sympatický Nicholas Tse. Je to po vizuální stránce velmi nápadité a nadupané, fandové akčních filmů hong kongské školy by si to měli užít. Je zde správně ujetý humor. Napětí a atmosféra je velmi silná a nedá vám někdy vydechnout. Tohle je můj oblíbený film, který se dá vidět mnohokrát. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Trochu ma prekvapujú tie komentáre, čo tu čítam.  Niekedy od začiatku puberty to mám zafixované, ako jeden z najlepších akčňákov vôbec; naposledy som ho videl možno pred pätnástimi rokmi, a teraz mám dilemu, či plánovanú ďalšiu projekciu  nezrušiť, lebo by  som si skazil spomienku. Pamätám si to na úrovni Hard Boiled, to by ma mrzelo. Na druhú stranu, dobové recenzie si pamätám päťhviezdičkové tiež. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Skvelá čínska nakladačka s dokonalou (ale čínskou!) akciou. Tsui Hark kašle na Woovskú ladnosť a ja ho zato žeriem!!! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený akčňák, který ovšem kvůli své rychlosti není pro každého. Tsui Hark natočil film svým klasickým stylem, který hodně připomíná "Kontraband", avšak tady to vyvedl do extrému. Akční scény jsou stylové a skvěle promyšlené, (hlavně konečná naháněčka v bytovém komplexu nemá chybu) avšak klidně jich mohlo být více. Pokud vám nevadí hongkongská kinematografie určitě to zkuste. Ale Johna Woo nečekejte. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicka chaoticka Tsui Harkovina jak v pribehu tak v akcnych scenach. Trochu mi to pripominalo Big Hit s Wahlbergom v tom, ze medzi zbesilimy akcnymi scenami sa snazi dat hlavny hdina dokopy svoj sukromny zivot a vyriesit problemy so svojou zenou. Johna Woo mi to nepripomenulo absolutne nicim. Akcia je typicky Harkovsky zbesila. Casto som mal pocit, ze viac ako akteri sa predvadza kameraman rôznymi sialenymi rychlymi pohybmi, detailami a dalsimi vylomeninami. A aj samotna akcia je casto az prilis divne stylizovana, takze ma nenadchla ziadna scena. Svojho spokojneho divaka si tato sialenost najde, ale mne Harkov styl nikdy nesedel. 4/10. ()

seeker23 

všechny recenze uživatele

Jestliže minimálně už od Legend of Zu, ukázal Tsui Hark nekompromisně, co se v Hongkongu vyvine z tamní nové vlny; jak lze formálně přistupovat k akčnímu žánru naprosto jinak než v hollywoodu, jak lze z nejprimitivnějších triků udělat nikoli znouzectnost, ale naprostou přednost plnou až magické dynamičnosti a poetiky, tady vše skloubil nejen s bullet-timem a CG efekty, ale též s prazvláštně ambiciózním pokusem o "umělečtěji" natočený akční film, se zjevnou inspirací ve Wongovi Kar-waiovi. Možná nesourodé, přehnaně ambiciózní, rozhodně však podmanivé, místy až dechberoucí. ()

Reklama

Reklama