Reklama

Reklama

Kouzelní kmotříčci

(seriál)
  • USA The Fairly OddParents
Animovaný / Komedie / Rodinný / Fantasy
USA / Kanada, (2001–2017), 66 h 34 min (Minutáž: 23–73 min)

Hrají:

Tara Strong, Susanne Blakeslee, Daran Norris, Carlos Alazraqui, Grey Griffin, Frankie Muniz, Dee Bradley Baker, Method Man, Redman, Alec Baldwin, Adam West (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(161)

Obsahy(1)

Kouzelní kmotříčci je výjimečný kreslený seriál o desetiletém chlapci jménem Timmy, jehož kmotři s nadpřirozenými schopnostmi, Cosmo a Wanda, mu plní jeho přání. (oficiální text distributora)

Recenze (17)

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně střelené příběhy o kmotříčcích, kteří bláznivému puberťákovi plní puberťácké nápady. Sem tam se bojuje o rovnováhu ve vesmíru, o ovlivnění historie či budoucnosti, jindy jde jen o sportovní utkání. Kmotříčci sami se občas chovají jak puberťáci. Některé díly jsou správně střelené, a člověk se baví, hodně jich však je wtf-koidních. Trošku mi to připomíná Dexterovu laboratoř, a to i animací, ale Dexterova laboratoř mne přece jen baví víc, možná proto, že se soustředí na míň postav a má užší mantinely, ve kterých pak jsou ty situace o to bláznivější. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Když ti život nadělí matku, která neumí ani namazat chleba a učitele, který je závislý na dávání pětek a chůvu, která je mentálně chorá a má vás chuť zabít, tak je vidět, že máte smůlu. To by však nebyl seriál aby nepřišlo něco magického! Tentokrát zde máme víly, které mu plní každé přání. No nádhera! U jedné s těch víl postupem času (asi po třech epizodách) nastala retardace neuvěřitelných rozměrů, tak vítejte zpátky ve svém starém životě! U Timmyho učitele také nastala retardace neuvěřitelných rozměrů a od té dob se stal zapřísáhlým lovcem víl. A to i přesto, že žádnou nikdy nechytil. A postupem času se s toho stává další debilita, na kterou už se nemá smysl dívat. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za fantazii hlavního hrdiny. Jinak nejsilnější zážitek, který ze seriálu mám, jsou nervy a uši drásající pisklavé hlásky většiny postaviček. ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Malý chlapec Timmy má své dva kouzelné kmotříčky - vílí manžele Cosma a Wandu - kteří mu splní jakékoliv přání. Nejenom že chtějí, ale podle pravidel i musí. Bohužel pro Timmyho a naštěstí pro diváka, leckterá Timmyho přání mívají podstatný háček, jako například konec vesmírného řádu :-) Do toho všeho je ještě třeba držet vše v tajnosti před naivními rodiči a bránit se před Vicky, zlou slečnou na hlídání, profesorem Crockerem (učitel posedlý touhou dokázat světu, že víly existují), supervílákem Jorgenem von Stranglem a podobnou snůškou padouchů. Seriál má skvělý, dá se říci "klasicky cartoonový" styl humoru, který si často své limity rozhodně nevytyčuje v reálném světě. "Kde jsi získal ten nádherný raketový tank, synku?" "É, na internetu?" "Skvělé!" ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo ma na tomto animáku zaujalo je obrovská (animátorska) podobnosť so seriálom Danny Phantom a vlastne je to z rovnakého štúdia. Ja som závislá na Dannymu Phantomovi, preto nedokážem odolať seriálom, ktoré mi ho pripomínajú a hodnotiť ich vysoko. Inak je to ale vážna blbosť, ktorá ma dejovo vôbec nezaujala a práve nadšene sa na to nepozerám. Len pre zaujímavosť som zhliadla pár častí, ale takmer sa mi to v niektorých okamihoch hnusí a tento štýl animácie zas vôbec nemusím, len Danny Phantom je záhadná výnimka. Fairly Odd Parents je len podpriemerný seriál, ktorému dávam slabú 1*. ()

ioope 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička a to jen proto, že jsem na Kouzelné kmotříčky ve svém dětství koukal a z každého dílu plyne nějaké ponaučení. ()

dogrose odpad!

všechny recenze uživatele

Výtvarně agresivní a uječený seriál stavící na principu grotesky, čímž je o "zábavu" postaráno a nemusí se vymýšlet něco inteligentnějšího. Není to můj šálek čaje, podle mého patří k tomu nejslabšímu na Nickelodeonu. Myslím, že dítě, které je odmala vedeno k žánrové a výtvarné pestrosti animáčů a pohádek, nemá potřebu toto sledovat. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Druhý pořad tvořené Nickelodeonem, který se mi líbil. Oproti Spongebobovi je to ještě mnohem rychlejší (a to říkají psychologové, že právě rychlost Spongeboba je škodlivý pro děti), hodně vysoká hustota obsahu, kromě hlavního děje se tu ještě hodně hrnou množství nesouvisejících vtípků, hlavně Cosmovy hlášky a hloupost. Hodně úderné, hlášky typu "pane Timmyho táto" (od nepříbuzných), "(prozrazení úmyslu)... totiž 'Haf'", apod. jsou legrační. Kresba taky připomíná Dexterovu laboratoř ()

davidrohusch 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, když to začali vysílat na Animaxu. Dalo by se říct, že je to jeden z lepších Nickelodeonových seriálů. Velké plus má ode mě crossover epizoda s Jimmym Neutronem. ()

Reklama

Reklama