Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během dovolené v Hong-Kongu se paní Ma narodí dvě identická dvojčata. Z té samé nemocnice se však pokouší utéct zloděj a vezme si jedno z dvojčat jako rukojmí. V tom všem zmatku se dítě nakonec ztratí a pan a paní Maovi se vrací do New Yorku pouze s jedním dítětem. O několik let později je z Johna Ma populárn klavírista a dirigent, který neví nic o svém dvojčeti Boomerovi, který se protlouká v Hong-Kongu jako automechanik, závodník a příležitostný bodyguard. Během Johnovy cesty do Hong-Kongu, kde má koncertovat dojde k jejich záměně a tak jsou dvojčata náhle v rolích o kterých neví ani zblo. (Fary)

(více)

Recenze (81)

malylada 

všechny recenze uživatele

No jedna z komedií Jackieho Chana, která mi vůbec nesedla a místy otravovala. Příběh o dvojčatech, které si celý film někdo plete po celou dobu, kdy polovina scének je vyloženě trapných. Příliš situační a trpí tím bojová umění, choreografie a pořádný nášup akčních scén přichází úplně na konec. Bohužel ani ty nenadchnou a neustále iritují parodické kraviny, které se tam snaží za každou cenu nacpat. Opravdu jsem si přál, kdy to skončí......3/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film s Jackie Chanom. Pojem. Kto ho nepozná ( tých je málo, ale sú ), ten nepochopí. A práve preto by som nechcel začať vyučovanie týchto divákov práve týmto filmom. Zdĺhavosť, nuda, prehrávanie. A keď dôjde na akciu, tak je ( asi len na dve výnimky ) chaotická a nevýrazná. Film s Jackie Chanom. Pojem. Kto ho nepozná... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ve stejnou dobu, kdy se objevily čtyři velmi pevné hýžďové půlky v Double Impact, přišel s téměř totožným příběhem i křepčící Jackie Chan. Teda, je tam navíc prvek situační komedie se vší tou typickou dětinskostí. Nebýt celkem invenční choreografie a konce v Mitsubishi autodílně, asi bych se uzíval. Apropo, asi nejsem sám, kdo si představoval Tysona (Teddy Robin Kwan), jak supluje dřevěného panáka v tréninkovém kung-fu centru.. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Film, kvůli kterému jsem si zapamatoval jméno toho srandovního Číňana a kvůli kterému jsem si začal půjčovat i všechny jeho ostatní filmy. Další ztřeštěná komedie se skvělým hereckým obsazením a spoustou hongkongských hvězd, nejen hereckých (Tsui Hark a Ringo Lam nejen režírují, ale i hrají, stejně jako John Woo). Typický Jackieho humor, tentokrát vyplívající hlavně ze stejného vzhledu dvojčat a jejich vzájemné propojenosti v některých situacích (psychické, někdy i fyzické) a skvělé akční scény ( hlavně závěrečný souboj v továrně) se střídají v rychlém tempu, takže klidného místa se ve filmu nedočkáte. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý Jackie Chan hned dvojmo, no nádhera! Jeden klavírní virtuos, druhý automechanik. Co z toho vzejde, když se náhodou potkají? Třeba luxusní scéna v obrovském koncertním sále, kdy orchestr skutečně hraje tak jak mává. Ale on nově nabitým propojením s bratrem předvádí i neuvěřitelné prostocviky. Nebo scéna ve vaně, kdy jsem nechápala, jak se tam tři mohou nacpat. A tradičně finálový závěr. Tudíž, bezva oddychovka. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Cameo - John Woo - kněz na svatbě.
    Cameo - Ringo Lam - automechanik.
    Cameo - Tsui Hark - karetní hráč. (duklak2)
  • V malé roli ženy na hřbitově se ve filmu objevila také režisérka Clara Law. (Vavča)
  • Americký sestřih od Dimensionu má 89 minut, hongkongský má 100 minut. (Rominator)

Reklama

Reklama