Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Od konce první série uplynuly tři měsíce. Cesta domů do Glasgow postaví Jamese před dilema, kdy bude muset volit mezi lidmi, které miluje. Zatímco se Helen a James snaží zorientovat ve svých vzájemných citech, Siegfried, Tristan a paní Hallová jsou také nuceni zvážit své místo ve světě. A James se nakonec musí rozhodnout mezi podporou své rodiny, nebo svým srdcem. (Viasat)

(více)

Recenze (6)

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

James už je na venkově pevně zakořeněn a jeho osudy opět provází laskavost a dobrosrdečnost. Na úvodní díl série hned tak nezapomenu, příběh s Peterem... hodně dlouho jsem se tak nezasmála. Opravdu velmi milý odpočinkový seriál. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série si udržela vysoko nasazenou laťku, bylo mi potěšením.. Jedná se o veskrze příjemnou, milou, laskavou, místy vtipnou podívanou, strasti i slasti venkovského života zvěrolékařů podané v pozitivním balení, prostě balzám na duši.. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čapkovsky ztvárněný život na meziválečném anglickém venkově se skotským mladým veterinářem mimořádně šťastně spojuje radost z normálního lidského života, skutečné štěstí a tzv. vysoké umění. ()

Galerie (312)

Zajímavosti (1)

  • Po kriketovém utkání během rozhovoru s Hughem (Matthew Lewis) vyklouzne Helen (Rachel Shenton) pásek z poutka šatů. Když se však v dalším záběru baví s Jamesem (Nicholas Ralph), má pásek opět zastrčený do poutka. (Krocka)

Reklama

Reklama