Reklama

Reklama

Nemá mě ráda, má mě ráda

  • Indie Ginny Weds Sunny
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Starý mládenec se touží oženit, jenže ženy ho pořád odmítají. Možná ale získá srdce bývalé lásky, když přiloží ruku k dílu nečekaný pomocník – její vlastní matka. (Netflix)

Recenze (4)

silentname 

všechny recenze uživatele

Vo svete romantických komédií je "Ginny Weds Sunny" skutočne dobrým filmovým spestrením. Myslím si, že ak máte radi rom-com filmy, tak toto bude presne pre vás. Film má podľa mňa väčšinou dobré postavy, je natočený veľmi dobre, príjemný soundtrack a dobrú chémiu medzi oboma hlavnými hrdinami. A keď sa rozhodne pri konci priniesť niekoľko emocionálnejších momentiek, tak fungujú veľmi dobre. Vzťah medzi Ginny a Sunnym je dobre zachytený a pôsobí veľmi skutočne. Napriek tomu, že film sa nevyhne určitým americkým klišé (napriek tomu, že je to indický film), tak minimálne si myslím, že v tomto príbehu majú svoj význam a nie sú tu len na 10 minútové zdržanie. Ale reálne nechajú ten moment vyznieť minimálne na 30 minút. Na jednej strane síce vieme ako to dopadne, no na druhej strane to nie je len rýchla odbočka, aké podobné príbehy potrebujú v sebe mať. Keď tu nastane zrada (alebo pocitovo), tak film to nechá vyznieť. A má to asi aj niečo do činenia s tým, že obaja naši hrdinovia sú veľmi tvrdohlaví a majú pocit, že majú vo všetkom pravdu. Takže preto to funguje. No nemyslím si, že je to ospravedlnenie na to, že príbehová linka je vysoko klasická a veľmi predvídateľná. Od A do Zet viete presne všetko čo sa stane a ako to celé dopadne. Na druhú stranu ale s týmito postavami ma to bavilo sledovať. Ale nemalo to (možno s výnimkou oslavy narodenín) žiadne veľké prekvapenie. Okrem toho je tu jedna maximálne zbytočná postava ("It´s gonna be bloodbath"), ktorá vo svojich scénkach film iba zdržuje. A na to, že film trvá viac ako dve hodiny, tak to tempo miestami vie pôsobiť trošku ubíjajuco. Ten čas filmu pri sledovaní cítite. Ale myslím si, že aj tak to má viac na ponúknutie, než bežné americké romantické komédie. Ak chcete trošku kultúrneho zážitku, myslím si, že film stojí za jedno pozretie. A ešte úplne na záver... prečo rozprávajú postavy miestami anglicky a miestami indicky? Aký to má význam? Hodnotenie: B+ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tradicne indicky dlouhe s kriklavym vizualnim stylem. Ale bral jsem to jako muzikal s peknymi romantickymi pisnickami. Cekam jsem originalni vyusteni tradicniho schematu rom-comu od sexu k lasce,rozchod v zaveru a zjisteni, ze si oba chybi a svatba. Hrdinove romantickych komedii jsou krasni lide neresici existencialni starosti a jakoby nechodici do prace.Dokonce i v chude Indii. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Svieže, pútavé, zábavné - takže musím uznať, že to bolo vcelku vydarené. Miestami to síce pôsobí klišovito (na Indiu až príliš), ale napriek tomu sa človek pri tomto filme nenudil a dejová línia bola skutočne pulzujúca, zaujímavá a čo ma teší snáď najviac - nebolo tam až toľko teatrálnosti ako vo väčšine indických komédií. Film pôsobil vyvážene, dialógy mali v sebe dôvtip, a postavy tomu dodali ten správny feeling. Dilematický trojuholník postáv napokon dospeje síce presne tam, kde sa dalo očakávať, ale aj tak to bola jedna z tých lepších indických komédií. Zaokrúhľujem to smerom k 4*. ()

Reklama

Reklama