Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lilo žije se svou starší sestrou Nani, pejskem Stitchem a dalšími mimozemskými tvory na Havaji. Nikdo ale neví, že Jumbo tajně deaktivoval 625 experimentů a jeho bývalý partner, zákeřný kapitán Gantu, odvolaný kvůli neúspěchu jednoho z experimentů, sem míří, aby je našel. Vpadne do plážového domku a unese Jumba. Stitch a Lilo je pronásledují, ale neúspěšně. Vracejí se zpět, Jumbo měl oněch 625 experimentů schovaných v domku v dehydrované formě. Stitch a Lilo jednoho oživí, ten ale okamžitě uprchne. Mezitím Jumba na Turu vyslýchá mimozemšťan doktor Hämsterviel. V telefonickém hovoru slíbí Pleakleymu, že ho vrátí na Zemi výměnou za experimenty. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

Džef! 

všechny recenze uživatele

Velké sklamání oproti prvního dílu.. Jde jen o navázání k seriálu Lilo a Stitch. Chabý děj, nezábavné a krátké...přesto pod tři nejdu... ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Takovej ne moc dlouhej a ne moc nudnej prequel... Ale já myslel, že Pokémoni už skončili... Ale jinak je to celý dost o ničem... ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Stitch film je volné vedlejší pokračování skvělého prvního dílu. Z tohoto filmu pak vychází animovaný seriál Lilo a Stich, který již má téměř 100 dílů (v každém se objeví jiný Stitchův bratránek experiment). Kdo má Stitche rád, bude se bavit i u tohoto filmu. ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Vtipných momentů pomálu, i když některé jsou opravdu povedené. Zábavný záporák i sympatičtí hrdinové. Ale až absurdní didaktičnost se závěrečnými poučeními film sráží dolů. První Lilo & Stitch tak zůstává svými následovníky nepokořen. Na druhou stranu mohla ta pokračování dopadnoud mnohem hůř, tak buďme rádi, že jsou to aspoň solidní, lehce nadprůměrné filmy. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Tak Stitch! film je podľa mňa najslabší diel z kategórie Lilo a Stitch. Je síce krátky, ale dosť nudný, nezaujímavý a čo mne osobne najviac chýba -málo emočný. Jedinou kladnou stránkou je, že je (aspoň podľa mňa) najzábavnejší zo všetkých Lilo a Stitch filmov. Tu som sa nasmiala do sýtosti a takmer pri každej scénke, takže aspoň humor mi tú nudu trochu zahnal. Ale nebyť toho, že Lilo a Stitch je moja naj rozprávka a záľuba, tak by som Stitch! filmu dala asi len 2*. Ale napriek tomu, že ma tento samotný diel nezaujal, aj tak mu dám aspoň 4*. Mohol byť síce oveľa lepší, ale svoju úlohu úvodného filmu k seriálu splnil dokonale. ()

Reklama

Reklama