Reklama

Reklama

Tatra kolem světa 2 - Série 1 (2020) (série)


Epizoda 2 (S01E02)

(epizoda)
Česko, 2020, 49 min

Recenze (8)

tkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší česká expedice, zde to teprve začíná. Žádné nafilmované a umělé záběry. Cestování za doby korony, kde 99% "cestovatelů" zůstalo na své sedince. Tihle to nevzdali a pokračovali. Zlý jazykové budou pouštět ho*nomety na plné otáčky, neboť je těžké koukat na důkaz vlastní zbabělosti. Ale věřte si čemu chcete. Nebo víte co? Přidejte se a zjistěte kde je pravda sami. Tady tu možnost máte, tato expedice je otevřena všem, není jen pro kamarádíčky velkého vůdce jako to bývá jinde 🙂 ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem v Turecku týden v březnu v dvoumilionové turecké Adaně, když vypukla pandemie koronaviru, tedy ve stejné době jako byl točen tento díl. Pobyt jsem si nezkrátil a vrátil se zpět posledním letadlem. Kamarádky z Gruzie museli letět domu přes Petrohrad. Oceňuji statečnost těch členů výpravy, kteří zůstali a zároveň chápu ty, kteří odjeli, protože pak už do Česka nelítala měsíce žádná letadla. Panika Turků je v díle pěkně popsána. V zemi byly první případy a cizinci byli ti, kterých se místní báli. Mě třeba vůbec nepustili do klubu na koncert. Ale za vytrvalosti zbylí členové pořídili velmi pěkné záběry hor. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco v prvním díle projela Tatra polovinu Evropy, tak tady se zasekla v jednom státu, a to Turecku. Důvod je prostý, a to koronavirus, který se v březnu 2020 dostal do Evropy, a tak Tatra nemohla přejet turecko-gruzínské hranice. Díky tomu jsme mohli sledovat úchvatné záběry tohoto hornatého státu a vidět i něco jiného než jen Istanbul s Hagii Sofií. Za mě moc pěkný díl. [25. hodnocení, 3. komentář, 53%] ()

yarda1 odpad!

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejotravnější dokument o "cestování". Tyhle lidi bych cestovateli fakt nenazval a mediální vystupování některých organizátorů je hodně ubohé. Naklikávání "odpadu!" konkurenčním cestovatelským dokumentům je tak dětinské a hloupé. ()

Reklama

Reklama