Reklama

Reklama

Tatra kolem světa 2 - Série 1 (2020) (série)


Epizoda 10 (S01E10)

(epizoda)
Česko, 2020, 45 min

Recenze (5)

JirkaProchaz 

všechny recenze uživatele

TOP závěřečný díl! Hlavně ten závěr stál za to dyž se kluci rozhodovali kam poslat auta.Celý seriál je plnej poznání a novinek a určitě doporučuji všem kdo mají rádi nehrané dokumenty o cestování. Díky seriálu sem se rozhodl že se k výpravě taky chci přidat! ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už čtvrtý díl o Iránu, který je doslova příšerný. Naštěstí je to již poslední díl této bohužel nepodařené expedice, která měla v sobě veliký potenciál, ale kvůli koronaviru se z ní stala tragédie. O to horší je ještě tento seriál, který byl z počátku parádní, ale pak kvalita záběrů, památek a všeho kolem upadala, až našla své absolutní dno. Opět i v tomto díle jsou tu rozhorovy s místními lidmi, místní trhy a to je tak vše. Prostě je vidět, že aktéři Tatry už nevěděli, co mají točit. Tak točí kdejakou kravinu, která mi kvalitou připomíná spíše záběry z rodinné dovolené, a to jen s tím rozdílem, že tady mají dokonalou kameru a příšerně drahé auto. Kolik se v tom utopilo peněz... a kvůli koronaviru to dopadlo tak, jak to dopadlo. Výsledkem této katastrofy je absolutní konec první roční etapy, kdy členové expedice nasedají na letadlo směr Praha a auta jsou bez nich převážena lodí do Ruska. Smůla? Smutek? Zoufalost? Od každého tak něco... [11. hodnocení, 3. komentář, 54%] ()

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí těchto letos zbývajících dílů, musím poopravit předchozí comment viz. Ep.5. Irán se svými přírodními skvosty a náhodnými setkáními s velice příjemnými, přátelskými lidmi vše kapku změnil. Držím palce, aby příští rok mohla cesta pokračovat dál; a žádný virus či politický režim jí v tom už víc nebránil (!). ()

Reklama

Reklama