Reklama

Reklama

Tatra kolem světa 2 - Série 1 (2020) (série)


Epizoda 10 (S01E10)

(epizoda)
Česko, 2020, 45 min

Recenze (5)

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už čtvrtý díl o Iránu, který je doslova příšerný. Naštěstí je to již poslední díl této bohužel nepodařené expedice, která měla v sobě veliký potenciál, ale kvůli koronaviru se z ní stala tragédie. O to horší je ještě tento seriál, který byl z počátku parádní, ale pak kvalita záběrů, památek a všeho kolem upadala, až našla své absolutní dno. Opět i v tomto díle jsou tu rozhorovy s místními lidmi, místní trhy a to je tak vše. Prostě je vidět, že aktéři Tatry už nevěděli, co mají točit. Tak točí kdejakou kravinu, která mi kvalitou připomíná spíše záběry z rodinné dovolené, a to jen s tím rozdílem, že tady mají dokonalou kameru a příšerně drahé auto. Kolik se v tom utopilo peněz... a kvůli koronaviru to dopadlo tak, jak to dopadlo. Výsledkem této katastrofy je absolutní konec první roční etapy, kdy členové expedice nasedají na letadlo směr Praha a auta jsou bez nich převážena lodí do Ruska. Smůla? Smutek? Zoufalost? Od každého tak něco... [11. hodnocení, 3. komentář, 54%] ()

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí těchto letos zbývajících dílů, musím poopravit předchozí comment viz. Ep.5. Irán se svými přírodními skvosty a náhodnými setkáními s velice příjemnými, přátelskými lidmi vše kapku změnil. Držím palce, aby příští rok mohla cesta pokračovat dál; a žádný virus či politický režim jí v tom už víc nebránil (!). ()

JirkaProchaz 

všechny recenze uživatele

TOP závěřečný díl! Hlavně ten závěr stál za to dyž se kluci rozhodovali kam poslat auta.Celý seriál je plnej poznání a novinek a určitě doporučuji všem kdo mají rádi nehrané dokumenty o cestování. Díky seriálu sem se rozhodl že se k výpravě taky chci přidat! ()

Reklama

Reklama