Reklama

Reklama

After: Pouto

  • USA After Ever Happy (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Čtvrtý díl romantické ságy začíná přesně tam, kde předešlý díl skončil. V Londýně na svatbě Hardinovy matky. S šokujícím odhalením toho, kdo je jeho otec, se Hardin nemůže smířit a začíná se propadat do temnoty své duše a do pití. Tessa odjíždí zpět do Ameriky a poté, co ji potká osobní tragédie, Hardin přijíždí, aby jí dodal podporu. Je už ale příliš nevyzpytatelný a boj s vlastními démony ho pohltil natolik, že situaci jen zhorší a jejich křehký vztah dovede až na samou hranu. Tessa si uvědomuje, že přes veškerou lásku a touhu, kterou k Hardinovi cítí, přišel čas, kdy musí myslet na sebe, na své štěstí a kdy musí budovat svůj vlastní život. Odjíždí pryč do New Yorku začít znovu. Rozervaný Hardin se po nějaké době odhodlá o Tessu znovu bojovat, ale může být už pozdě. Tessa dávno není nevinná studentka, uvědomuje si své možnosti v životě a možná umí být stejně krutá, jako býval kdysi Hardin. Vždy, když se potkají, vášeň je silnější než oni a nemohou jí odolat. Je ale jejich láska taková, aby za ni bojovali za každou cenu? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 5

Recenze (30)

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

V pondělí večer After? https://imgur.com/a/keB4TAI a tak naše každoroční tradice pokračovala letos již čtvrtým dílem. Plot twist: série After zobrazuje Voldemortova tajuplná léta v Evropě a plně tak objasňuje jeho potřebu rozpoltit duši a podrobit si svět. Sedm kousků duše je málo po takovym dramatu. "Sleduj, na 90% se teď vyspí s tím bráchou" "A není to náhodou její brácha?" "Aha, tak na 60%." Když se na konci filmu objevil nápis "to be continued" a všechny přítomné dámy sborově pronesly "neeee" byl to opravdu ten nejhezčí kinozážitek tohoto roku. Holt si nemůžeme pomoci, jak by řekl Edward Belle, "je to jako moje osobní značka heroinu" :D Tak holt za rok. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Varování: Tohle je film pouze pro silné povahy. Zcela upřímně. Já proti Afteru v zásadě nic nemám... Jednička neurazí - je pro cílovku vlastně relativně v pohodě. Dvojka? Někomu dojde, že točí ptákovinu pro puberťáky, nasype tam více humoru a člověk se překvapivě docela baví (hlášky a všudypřítomné bizárky z toho dělají možná nejlepší díl série). #TrevorNaHrad. Ale pak... Pak přijde trojka a všechno se totálně podělá... Trojka je totiž náhodnou kompilací PG-13 sexu. Nic víc, nic míň. Teda... Na konci je ještě jedno strašně dramatické "tajemství". *Vložte náhodný zvuk vzrušení.* A tím se dostáváme ke čtyřce! Postavy si konečně uvědomí, že spolu až moc spí (čímž doteď řešily všechny své problémy), takže spolu tentokrát nespí skoro vůbec. Občas se objeví nějaké to drámo, a když už se radujete, že tahle "geniální série" konečně končí, přijde to nejlepší. Obraz se zamihotá a objeví se ta tři kouzelná slova: "TO BE CONTINUED". Peklo je skutečné. Peklo nekončí. HARDIN will return. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Na romantickou filmovou sérii After musíte pohlížet optikou teenagerů, kterým je primárně určena. Pak pravděpodobně budete v hodnocení shovívavější. Kdyby mi bylo znovu patnáct, asi by se mi to poměrně líbilo. Nechybí tady láska, touha, vášeň a chtíč, ba ani zklamání, bolest či naděje. Děj navíc doprovázejí srdceryvné písničky. V tom bych si nejspíš spokojeně libovala. Dnes už mě ovšem celkem otravuje ta hromada ohraných klišé a jistá scenáristická impotence. I když zrovna v tomto snímku se příběh aspoň trochu rozvíjí a posouvá dál. (50%) ()

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Pořád to stejný dokola. Jednou ten vztah je nahoře, jednou dole. Ale stejně všichni víme, že ten vztah nikdy neskončí dobře a že tam budou vždycky problémy ať už na straně Tessy nebo na straně Hardina. Zároveň mi přijde, že pokud se zrovna jedná o problémy mezi hlavními postavami, tak jediné řešení, které oni znají je sex. Proto polovina filmu, ať už tohoto nebo předešlých dílů jsou jenom sexuální scény, které už mi začínají lézt krkem. Chápu, že série je cílená na náctileté, ale tvůrci by občas mohli přijít s něčím jiným. Celý příběh je akorát obzvláštněn zprávou z minulého dílu a smutnou událostí tohoto pokračování, kterou vám samozřejmě neprozradím. Nic nového jinak čtvrtý díl nepřináší. 3,5/10 ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Všem dílům jsem zatím dala jakž takž neutrální tři hvězdy, ale spíš asi proto, že jsem nechtěla snižovat už tak špatné hodnocení ještě více. První dva díly jsou vlastně docela v pohodě, ale trojka a čtyřka jsou splácanina všech možných drama, i ne až tak drama, zápletek, sexuálních scén, hádek a usmiřování, stále a stále dokola. Do filmů jsem se pustila proto, že jsem byla zvědavá na knihy, ale ne natolik, abych čtení dala tolik času (přece jen filmy jsou stále ta rychlejší varianta a můj seznam četby má mnohem zajímavější kousky než toto). A já fakt nevím, co si o tom mám myslet. Hlavní dvojice mě rozčiluje tak nějak na přeskáčku a vlastně mi přijde, že jim bude líp, když si každý půjde po svém. A to s tou knihou? Nebyla to náhodou Tessa, co jí lákala práce v nakladatelství a chtěla vydat knihu (tím si už až tak jistá nejsem, jestli to tam padlo) a nakonec knihu celou dobu psal Hardin? A ani by jí o tom neřekl, jak by to pak chtěl jako vydávat? No ale to je jen jedna z mála zvláštních věcí v ději. Jo, už dávno nejsem cílovka... ale prostě mě zajímalo, co je tohle za Wattpad počin a na jedno podívání to stačí tak akorát. Někdy se mrknu i na finále, ale za kino mi to asi fakt teda nestojí. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Filmovalo sa predovšetkým v bulharskom hlavnom meste Sofia. (MikaelSVK)
  • Film je natočený podle stejnojmenné knihy od Anny Todd. (ČSFD)

Reklama

Reklama