Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na dievčenskej internátnej škole Fairfield Academy sa partia spolužiačok rozhodne zo žartu vyvolávať duchov, keď sa im nakoniec podarí vyvolať skutočného ducha zosnulej študentky. Tá im v tajomnej seanse oznámi, že ich ktosi zabije. Do rána je jedno z dievčat naozaj mŕtve a ostatné sa začínajú obávať toho, čo to vlastne prebudili z hlbín záhrobia. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Lightový horor. Väčšinu času prudko zameniteľný, s vraždami mimo záber, maskou a la Eyes Wide Shut škraboška a hlavnou herečkou, ktorá vyzerá jak mladší klon Beatrice Dalle (čiže hnusnou). Dve tretiny stopáže to nemá absolútne nič nové, alebo svoje. Vo finále sa nakopí zopár bizardných halušiek, až konečne začnete veriť, že toto mohol robiť človek, ktorý kedysi písal pecky pre Wingarda, ale vtedy už je trochu neskoro. Tretia hviezda, že mám rád školské slashery a že je Ella-Rae Smith pekná. A že to v záverečnej tretine predsa len získa vlastnú tvár. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Když jsem narazil na horor Seance z letošního roku a přečetl si obsah, popravdě mě film vůbec nezaujal. Další trapná duchařina kterou vidět nemusím. V tom jsem si ale všiml, že pod kamerou je podepsán Karim Hussain. Za mě jeden z nejlepších kameramanů.  On byl nakonec tím tahákem proč jsem si rozhodl film pustit. A já si říkal, že když už nic tak aspoň kamera bude stát za to. Ale ono to nakonec tak špatný nebylo. Respektive jsem čekal větší sračku. Nakonec se z duchařiny vyklubal slasher což mě určitě potěšilo. Je fakt, že většinu stopáže se nic moc extra neděje a vraždy jsou většinou mimo záběr.  Výjimkou asi jenom poslední vražda, která je povedená. Co se týče vraha tak ten je z části předvídatelnej a motiv vražd je podle mě stupidní. Seance sice nenabídne nic novýho pod sluncem, ale na jedno podívání OK. Víc jak dvě hvězdy ale dát nemůžu. PS: Karim Hussain za kamerou nezklamal a předvedl klasicky nadstandartní výkon. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krátce poté, co je Kerrie nalezena po pádu z okna na dlažbě v tratolišti krve, přichází do prestižní školy na její místo Camilla. Její přijetí mezi ostatní skončí rvačkou. Přesto si postupně Camille nachází své místo a pokouší se zjistit, jaké tajemství zdi školy ukrývají. Brzy umírá další dívka. Vše nasvědčuje tomu, že za vraždou stojí vyvolaný duch. Jenže, vraždí duchové? Slasher, který jakoby vypadl z osmdesátých let, což já rád. Pravda, více jak dvě třetiny příběhu se nic závratného neděje, studentky se hašteří, atmosféra se snaží být napínavá. Pak se dýchavičný masomlejn konečně rozjede a děvčata začnou padat jako mouchy. Chválím práci se zářivkou a skříňkou. Ano, gore mohlo být výživnější, příběh strašidelnější, scény napínavější. Vše klíčové se odehraje až ke konci. Ta třetí hvězda je za hlavu a krk. Oddechová jednohubka na jedno podívání. Po množství podobných filmů ani nečekám, že by přišlo v rámci žánru něco převratného. Naopak jsem rád, že se film nezvrhnul v mizernou duchařinu, což by bylo ještě horší. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Simon Barret scénarista pracující s Adamem Wingardem má na svědomí třeba the Guest a You´re Next či V/H/S a rozhodl se zkusit poprvé režii a bohužel by měl raději zůstat u scénářů.Seance mi trochu připomínala Ouiju, která se však ke konci zvrtne do Slasheru, ale je to slaboučký. v 90. letech by z toho mohl být hit zařazený po boku Vřískotu, ale dnes film vlastně nemá čím zaujmout.Příběh se zaměřuje na novou studentku přijíždějící do dívčí Akademie, kde však brzy dojde k nečekaným úmrtím. No natočeno relativně OK, slečny hezké a to je asi tak všechno.Většinu času se zde řeší dívčí teen problémy, strašení žádné, krve málo, vraha uhádnout poměrně jednoduché a ještě k tomu zde hrají opět lesbičky, je to nějaká nová META! Pro mne zbytečný film, který není zábavný ani brutální ani strašidelný, takže za mne podprůměr, mladé teenky si klidně hvězdičku mohou přihodit. 4/10. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to taký milý teen slasher, ale ktorý môže zaujať len mladšie osadenstvo. Lebo je dobre natočený a zo sympatickými herečkami. Lenže je strašne tuctový a okrem jednej zaujímavej sceny na konci, nič zvláštne neponúka. Ja osobne som takýchto filmov videl viacero a niektoré boli lepšie. Tu hlavne chýbala zaujímavejšia zápletka a rozhodne i po obsahovej stránke mohol byt lepšie stráviteľnejší. Lebo čo sa nám tvorcovia snažili nahovoriť o motíve killera bolo trápne, uhodené a až tupé. Nemá ani atmosféru a je i dosť predvídateľný. U mna by to bolo za čisté 2*, ale cítim, že musím tu 1* prihodiť, aspoň za snahu. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama