Reklama

Reklama

Bláznivá mise 3

  • Hongkong Zui jia pai dang 3: Nv huang mi ling (více)

Obsahy(1)

Druhé volné pokračování této akční-komedi-taškařice kde hned na začátku unesený Sam (Sam Hui) se zaplete s bandou lupičů, kteří jsou zamaskování za falešnou anglickou královnu a Jamese Bonda. Sam jim vše uvěří v naději, že pro ně bude loupit v zájmu anglie a tak pro ně ukradne vzácné diamanty. Na případ je přidělen Samův dobrý přítel Kodyjack, který mu v den loupeže dělal nevědomky alibi a tak Sama kryje. Pravda nakonec výjde najevo a tak Sam s Kodyjackem se pokusí zhatit plány zákeřných podvodníků společně. (Mol)

(více)

Recenze (39)

husokachna 

všechny recenze uživatele

MÁD MIŠN FRÝ....ŠÍLENÉ POSLÁNÍ TŘI: NÁŠ ČLOVĚK Z BOND STRÝT. Nebýt šílenýho dabingu, hodnotil bych tuhle šílenou dementní asijskou parodii na bondovky a na všechno těsně nadprůměrně. S dabingem je to ale za plnej počet a kdykoliv zas a znovu. Pět samozničujících rikš z pěti. ()

crha 

všechny recenze uživatele

Opět, jako u předchozích dílů, trapnost dotažená do maxima. Ty číňani jsou prostě jiný, co víc na to říct. Ona je to sice parodie, chápu to, ale ta trapnost jde do tak hrubého extrému, že se to až nedá a to jsem v tomhle směru hodně nad věcí. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Znova zabavny film po tretikrat a tentokrat je to o britskej kralovne, ktora aj tak neni prava. Aj tu sa sikovny Sam bezhlavo zalubi do nespravnej, ktora ho spociatku len vyuzivala, ale neskor sa presunie na spravnu stranu a vsetko napravi do spravnosti:) Najlepsia a najzabavnejsia cast filmu bol ten kod ku trezoru v spodobeni hry piskvorky. Sam nemal sancu a on sa vynasiel a doplnil hracie pole dalsou volnou kockou a tak to vyhral a mohol bez problemov otvorit trezor:) Tu je tych blbiniek vo filme o nieco menej ako v predchadzajucich dieloch, ale zas to neni zle, pretoze aj tak to bolo zabavne. Ako som si vo filme vsimol ten Codyjack je stale rovnaky blb a vzdy ma smolu, ako ked na konci filmu hladal svoje dieta, na ktorom mimochodom sedel:) To dieta sa velmi podobalo na svojho otca, dufam ze nebude take hlupe ako jeho otec:))) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komediálně velice zábavná šaškárna z produkce HK pokračuje dalším již třetím volným pokračováním. Tentokrát si tvůrci vzali do parády dva významné agentské příběhy. Dnes by asi málokdo nepoznal Jamese Bonda a úspěšný TV seriál Mission: Impossible. A i když se děj toho velice striktně drží, pochopitelně nezůstalo jen i nich.  Opět hromada gagů a pro HK typických opičáren tentokrát však z pozoruhodnou absencí akčních scén a kaskadérských výkonů. Ale jo, něco málo tu je, ale s porovnáním s předchozími snímky to nestojí ani za řeč. A tak se tento díl jeví jako poněkud slabší a to i co se týče humoru. Byť se všichni snaží seč mohou, k zasmání tady toho zase opravdu tolik také není. I tak se jedná o klasiku, která stojí za shlédnutí. A stejně   jako u předchozích snímků je ohromná škoda, že se již dnes řadí mezi pozapomenuté jak vydavateli DVD a BD, tak i veškerými provozovateli TV. Opravdu škoda. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Je mi uprimne luto ze Blazniva Misia nedokazala tretim dielom nadviazat na svojich dvoch predchodcov ktori dnes uz patria ku kultovym sikmookym akcnym komediam. Treti diel som videl bohuzial/ nastastie?/ az teraz a viac menej som cakal ze to bude nieco take ako som nakoniec videl. Zmena rezisera viditelne neprospela a vsetko co robilo prve dva diely vysoko nadpriemernymi a odlisovalo ich od ostatnych veci v tretom dieli chyba. Stala sa z toto uz iba prachobycajna udajne ,,nenarocna akcna zabava,,. S tym ja nesuhlasim. Nie ze by sa na to nedalo pozerat ale v porovnani s MM 1 a 2 je to vazne uz iba dost velky odvar. 40 percent. Nebolo to ale az take zle aby ma to odradilo pozriet si v buducnosti aj tie zvysne dva diely. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Oproti minulým dílům je to slabší. Sice akce je poměrně dost, ale už to není tak vtipné a má to slabší místa. ()

Houbař 

všechny recenze uživatele

Po předchozích dvou dílech je tohle pouze chudý příbuzný. Kde dříve létal gag za gagem, je zde vzduchoprázdno, které se snažili zaplnit odkazy na různé jiné filmy. Ze začátku to vypadalo, že chtějí nové situace vytvořit za pomocí Juniora, pak se ale asi tvůrci rozhodli, že pojedou podle předchozí šablony a zapomněli na něj. Škoda, mohlo to být oživení (i když laciné) jinak vcelku nudného filmu. Dlouho jsem váhal nad lepším hodnocením, ale vzhledem k významnému faktoru zklamání jsem se rozhodl přiklonit k tomu horšímu. ()

maldoror16 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší ze série (teda ještě musím někdy skouknout příspěvek Chia Liang Liu v podobě pátého pokračování), silně naroubovaný na Jamese Bonda a spol. Ale tohle už bylo na mě fakt trochu moc (aspoň si člověk uvědomí jak geniální parodií na Bonda byl Vorlíčkův Konec agenta W4C:))) Zklamání - Tsui Hark uměl točit geniální dementní úlety (tř. v první řadě Zu warriors from the magic mountain), ale tohle se silně nepovedlo...10% ()

wray 

všechny recenze uživatele

Stále veľmi dobré i keď predošlé dve časti sa mi páčili viac. 3ka má iného režiséra, osobne sa mi zdalo že trochu menej humoru, menej naháňačiek na autách a motorkách a žiadni roboti ani autíčka či iné hračky na diaľkové ovládanie. Samozrejme - nechýbajú iné akčné scény s všeliakými vynálezmi ala James Bond (ponorka v tvare žraloka, iná ponorka čo sa premení na jachtu a scéna ako King Kong kradne diamant sú výborné), ale aj tak - čosi málo tomu oproti prvým dvom častiam chýba. Napriek tomu - príjemná oddychová akčná komédia, ktorá sa dá pozrieť aj po 20tich rokoch... 2/3 ()

HKstars 

všechny recenze uživatele

Třetí díly bývají kritické a je smutné, že se tohoto pořekadla drží i třetí dobrodrůžo King Konga a KodyJacka. Je pravda, že první dva díly nasadily laťku relativně vysoko, ale to co s třetím dílem provedl Tsui Hark je až k neuvěření. Tentokrát však nemůžeme všechnu vinu svalovat na něj, protože scénář je, slabě řečeno, poněkud přitažený za vlasy. Fascinace Jamesem Bondem se dostala nejen do názvu, ale i do příběhu - King Kong je naverbován britskou tajnou službou a samotnou královnou (tedy... její dvojnicí ;), aby ukradl nějaké ty cetky a do všeho se samozřejmě zaplete i jeho doživotní kámoš Kody a jeho "už manželka" Nancy, vynechat nesmíme ani jejich malé nemluvně, které zajišťuje úspěch u všech generací... Příběh se ale nezastavuje a odevšad začnou vylézat postavy nebezpečné podobné těm bondovským - klon Oddjoba, klon Seana Conneryho nebo sám Richard Kiel alias Čelisti. Aby toho nebylo málo, krátce se objeví i Richard Graves alias šéf televizní Mission: Impossible. To už je příliš i na mou velkou hlavu a Harkův kinetický styl mi v orientaci pranic nepomůže. Odevšad létají rakety, hrdinové i záporáci používají hi-tech vybavení (takové to japonské, hranaté a pokud možno co nejvíc barevné) a všichni hrozivě přehrávají. I jindy jen "příliš vtipný" Karl Maka neodhadnul míru a dělá ze sebe útrpného šaška, Sylvia Chang zase mele z posledního ve své Xté variaci na "ženu od rány", jediný kdo zůstal jakž takž nad vodou je King Kong Samuela Huie, i když to co jeho postava vyvádí vás místy donutí poklepat si na čelo. To co fungovalo v prvních dvou dílech, jako by mávnutím kouzelného proutku zmizelo, dobré vtipy abyste lovili mikroskopem... Výsledkem je slátanina příliš šílená pro kohokoliv, nahrazující pamětihodné gagy prvních dvou dílů dětinským humorem (vtipy se zipem a tancující kojenec, to už tolerovat nebudu ;). Věčná škoda, že Eric Tsang po prvních dvou dílech předal štafetu Harkovi. Ten měl v té době asi plnou hlavu Zu Warriors a Shanghai Blues (obojí VELICE dobré filmy) a Aces Go Places III pojal úplně jinak než jeho předchůdce. Co bylo dosud naznačováno (inspirace Bondem) je tu dovedeno do trapné doslovnosti a vyvážená kombinace komedie a akčních scén úpí někde na zemi. Třetí díl se spoléhá jen a jen na humor, což je obrovská chyba, protože jak Raymondu Wongovi (scenárista), tak hlavním představitelům evidentně došel elán ve špatný čas na špatném místě. Pokud byste mě mučili, prozradím vám jeden či dva dobré gagy, ale to je na devadesátiminutový film sakra málo a říkat si "ono se to zlepší, vždyť tihle kluci na to vždycky měli" vám nepomůže. Popadněte raději ovladač a rychle tenhle díl přetočte. Jen tak utečete nudě a ušetříte si spoustu zklamání... 30% ()

pavont 

všechny recenze uživatele

Kvalita pada s dalsim dielom dole. Aj ked akcie a slusnych kaskaderskych vykonov zopar mame, co sa tyka humoru je to o poznanie horsie. Sice sa tu paroduje vsetko mozne od Jamesa Bonda po Mad Maxa. Zabavy je tu poskromnu. K tomu urcite prispieva aj otrasny dabing, ktori patri medzi najhorsie co som pocul. Ako fanusik davam 3* ale tentokrat je to len tak tak. ()

Reklama

Reklama