Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmová komedie režiséra Jana Prušinovského (Most!, Okresní přebor) vypráví příběh dvou bratranců Romana (Kryštof Hádek) a Emila (Robin Ferro), jejichž snem je dostat se na závody Formule 1. Roman vede ušmudlaný autobazar na okraji města, má tři děti a živelnou manželku (Anna Kameníková). Emil, horlivý milovník pořádku, si piplá svou autodílnu v centru a o autech ví skoro všechno. Když jednoho dne Emil v televizní soutěži vyhraje vstupenky na Velkou cenu Španělska v Barceloně, netuší ani jeden z nich, že jejich výlet za snem se brzy změní na divokou jízdu napříč Evropou. Zvláště když se na ně nabalí Štětka (Štěpán Kozub), Romanův kamarád a místní magnet na problémy. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (215)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Důchodce, s plnou taškou jídla a funkčním tabletem, vydrží na jednom místě velmi velmi dlouho." Tak poučení jsem dostal, ale kde je ta komedie? Kdepak se nám ta potvůrka schovala? V pneumatice? Nebo ji ukradl Štětka? Nevím, asi ji někde vyklepali cestou, což je pro mě problém. Já jsem se totiž chtěl bavit a k tomu ústřední trio v sestavě Kousavej Mentál, Ožralej Dement a Agresivní Kretén nijak nepřispělo. A po sexu s černou velrybou jsem se už jen vyděšeně snažil najít alespoň jednu sympatickou postavu. Marně. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Aj, a je to tady. Ani Průšovi se nevyhne to, že natočí doslova a do písmene srágoru. Kobry a Užovky sou pro mě jeden z top českých kousků, takže od tohodle týpka mám vždy obrovské očekávání. Tenhle film je zbytečnej. Ano, párkrát sem se zasmál, ale fakt jen párkrát. Jednoznačně nejslabší je scénář, kterej se snaží být "světovej", ale je to obyčejnej českej brak. Rádoby vtipný scény mě nechávaly v klidu no a Donutil? Ten to uplně celý dojebal. No, snad to už zase příštšě bude film jako ze spartesu... ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Zklamalo mě to neuvěřitelně. Jasně, nemá to tu plno procent, ale aby měl i český film 65%, to musí vypadat úplně jinak. Vtipy trapné, ženou se sice za jedním zajímavým zážitkem, ale zápletka je velmi slabá. Podle mě Kozuba kompletně nevyužili, nebo je fakt dement. Perfektní byla jen Vilhemová. ... MKUH ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trochu více od pana Prušinovského. Tušil jsem dopředu, že po scénáristické stránce to bude obyčejná tuctovka, nicméně jsem osobně sázel hlavně na humor za hranou ala Most!, kor když tu figuruje mistr Kozub. Přišlo ovšem velké zklamání. Celý průběh filmu si tak nějak plul, aniž by se mi koutky rtů úsměvem jakkoliv pohnuly. Samotná role Kozuba byla snad ta nejiritující postava celého snímku. Škoda. Promarněný potenciál. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Ostravské Minikino nepraskalo ve všech švech, přesto jsme dali dohromady suitu, kde se každý smál jinde a jeden pán občas zachrochtal, takže pocit sounáležitosti tam byl. Po této sociologické vsuvce bych už jen ráda dodala, že mě Grand Prix bavilo od začátku do konce, občas jsem měla příjemné dežaví z Kober a užovek a celkově mi přišlo, že si kluci sedli. Každá postava je dobře jetá (ta Tánina teda sjetá :D), ale hlavně skvěle zahraná. Top všeho je dvojjazyčná hádka mezi Štětkou (Kozub) a tou francouzskou věstonickou Venuší, to mi vhrkly slzy od smíchu. Sečteno podtrženo to vidím na kvalitní 4*, ale jak tu vidím 64 %, tak zkrátka musím jít výš. ()

Galerie (202)

Zajímavosti (12)

  • Policista Holeček (Marek Daniel) má ve scéně na služebně v čase 01:04:23 čepici hodně šikmo na hlavě. V další scéně ji má už šikmo jen trochu. (Marek.Handl)
  • Během závěrečných titulků běží scény z natáčení. (OJan)
  • Ve scéně, kdy na začátku filmu vyhodí Štětka psa z okna auta, se jedná o dva různé psy. Jeden pes sedí nejdříve vzadu v autě, ten je bílý, při vyhazování z okna se už jedná o jiného psa – zlatavé barvy a jiné rasy. (Dawe2)

Reklama

Reklama