Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hana (Hana Vagnerová) začíná cítit, že její vztah s Petrem (Matyáš Řezníček) se pohybuje v příliš zajetých kolejích. Rozhodne se ho tedy osvěžit a začne s Petrem sdílet své erotické představy a tajné sny. Od vyprávění je pak už jen krůček k činům. Ke zkoumání vlastní intimity, k zážitkům s jinými partnery a ke stále intenzivnějšímu hledání hranic, za které se dá v lásce a sexu zajít. Experiment se svobodou se však může snadno vymknout z rukou... (Aerofilms)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (209)

Azurose 

všechny recenze uživatele

Málo komu se povede natočit drama o intimitě, partnerském soužití a hloubce vztahu. A tady se to nečekaně povedlo. Chvílemi vtipné repliky, které umožňují v návalu emocí na chvíli vydechnout. Jsem rád, že se celý tvůrčí film rozhodl na filmu intenzivně pracovat, protože to je vidět. Trošku mě znepokojovalo, jak si hlavní postavy vše točily na mobil, protože by to šlo nádherně i bez toho. Se vším všudy je to fajn film, na který si určitě hodně lidí zajde do kina. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Niekomu stačí lásky trochu, niekto potrebuje strašne veľa, a niekto nevie, tak skúša. Je vopred jasné, že to nemusí dopadnúť len dobre, ale na obrazovke sa to dá celkom vychutnať. Teda až na ten polotrpký záver. Hana Vagnerová bola vo svojej roli výborná. –––– Já jen chci vidět, jak to vypadá, když s někým flirtuješ. –––– Co mu jako mám říct? Díky, že tak dobře šoustáš moji holku? ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Do velké míry jde vlastně Hranici lásky vnímat jako studii partnerské krize a snahy vymanit se stereotypům, která ovšem vždy nemusí dopadnout dvakrát ideálně. Tomasz Wiński s komplikovaným tématem pracuje důstojně, kdy by sice výsledek mohl být ještě o poznání komplexnější a především ve finále by mohl jít ještě více na sílu, jde ovšem pořád o slušnou vztahovou analýzu, která se minimálně v českém filmovém rybníčku jeví neokoukaně, zajímavě i uvědoměle.... ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, kdo je Tomáš Řezníček a jestli předváděl sám sebe, nebo je tak boží herec. Ale věřila jsem mu každou repliku, každý úšklebek, každé mrknutí. A Vágnerová byla také skvělá. Na to, jak nesnáším novodobou českou kinematografii, protože nemá žádnou osobitost, tvář ani hloubku, tak Hranice lásky mě překvapila. Tenhle film stojí i padá na výkonech hlavních postav, a ty byly brilantní. Ale jak bylo řečeno. Není to pro každého. ()

.baris. 

všechny recenze uživatele

Film, okolo kterého byl velký humbuk a který zároveň není ani zdaleka tak šokující, jak jsem vzhledem k tomu humbuku čekala. Směřuje odněkud někam zcela logicky a tím pádem předvídatelně a z vytyčené cesty neuhne ani o píď. Je to celkem zajímavá sonda do současných vztahů, bohužel ale jen náznakem, nedotažená a trochu povrchní, i když se snaží tvářit, že to tak není. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Film podpořil Státní fond kinematografie částkou 5 milionů korun. (SONY_)
  • „Když jsem dostala nabídku hrát v tomto filmu, tak jsem to odmítla,“ prohlásila Eliška Křenková. Postupně ale získala důvěru k režisérovi a nabídku přijala. (Duoscop)
  • Hana Vagnerová (Hana) prohlásila, že v rámci příprav filmu zvažovala návštěvu swingers party. (Duoscop)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

MFF Karlovy Vary ocení světová herecká esa

MFF Karlovy Vary ocení světová herecká esa

21.06.2022

V úterý dopoledne proběhla další tisková konference k blížícímu se 56. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, na níž byli mimo jiné oznámeni členové porot jednotlivých soutěžních… (více)

Reklama

Reklama