Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Humoristický seriál zo života rodiny Petrikovičovcov. (RTVS)

Recenze (3)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pavelekova hraje snad matku Krizikove (nebo Zvarika), coz je dost divne obsazeni, vzhledem k tomu, ze jsou vsichni stejne stari... Jinak je to takovej prastenej studiovej serialek (neco jako sitcom), vtipu tam moc neni, spis takove humorne-podivne scenky. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slovenská verzia juhoslovanského seriálu "Pozorište u kući" asi najviac pripomína niekedy viac a niekedy menej podarených Bakalárov. Takže tu máme panelákovú rodinku z Karlovej Vsi v zložení nervózny otec Zvarík (54 rokov), starostlivá matka Krížiková (41 rokov), jej zlými nápadmi prekypujúca matka Paveleková (44 rokov), školopovinný syn Dančiak (33 rokov) a nešpecifikovaná členka oslovujúca dospelé osoby ujo a teta Kucháriková (27 rokov). Číslo v zátvorke značí vek hercov v čase nakrúcania. Spoločne vzdorujú veciam ako sťahovanie nových susedov, návšteva babky z dediny alebo otcove prémie. Kvalitní herci robia čo môžu, scenáre síce sú nie vždy úplne podarené, ale každá epizóda aspoň pár úškrnov vyvolá. PS: Balkánsky pôvod pripomínajú akurát priezviská s koncovkou -ovič. ()

Reklama

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Pro mě doposud neznámý slovenský komediální seriál, ale jsem rád, že jsem na něj natrefil. Vcelku veselé příhody jedné rodiny, které vévodí tak trochu podpantoflácký otec, jemuž manželka a tchyně svými nápady přivodí nejednu svízelnou situaci. Tak například když se rozhodnou pro jednu známou prodat kožich pod cenou, chudák manžel musí nakonec tisícovku doplatit ze svého. A vrcholem všeho je skvělý závěrečný díl Silvestr v cizině, kdy si tchyně vymyslí pro okolí báchorku, že jsou na svátky v Leningradu a Moskvě, přičemž se jim zabedněným doma děje jedna katastrofa za druhou a v závěru sedí potmě a zimě u stolu, zabaleni v ušatkách a již prozrazeni před zírajícími sousedy si broukají Smugljanku.:) Závěrečný díl mě vskutku pobavil nejvíc.:) 60% ()

Zajímavosti (7)

  • V 10. a 16. minutě jde zahlédnout stín mikrofonu. (Duoscop)
  • V epizodě je zmíněno, že rodina Petrikovičová prodávala kožich. Jedná se o odkaz na epizodu Bazár v chalupe (1975). (Duoscop)
  • V 5. minutě se novému sousedovi mihne přes levé rameno stín mikrofonu, (Duoscop)

Reklama

Reklama