Reklama

Reklama

Scratovo dobrodružství

  • USA Gone Nutty
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2002, 5 min

Obsahy(1)

Prehistorická veverka z Doby Ledové je zpět a představí se nám v hlavní a jediné roli tohoto krátkého animovaného filmu. Cílem jejího, katastroficky dopadjícího, snažení je nashromáždit si "dostatečné" zásoby oříšků. Po vzoru Doby ledové se jí to ani zde nepovede. Devizou tohoto filmu budiž nominace na Oscara! (Bones!)

Recenze (153)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Kraťasy k filmom veľmi nemám rád, ale musím uznať, že tento je jeden z najlepších, aké som videl vôbec. Proste Scratch neskutočným spôsobom dokáže zaujať aj napriek tomu, že v podstate dejovo je to nulové, avšak to priehrštie vtipov a nápadov vás jednoducho dostane. Hviezdičku uberám kvôli jemnej zbytočnosti tohto kraťasu. Inak ale super. 80 % ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Scrat je prostě borec a pro mě patří mezi jednu z nejlepších animovaných postaviček, jaké kdy byly vytvořeny. Jeho nekonečná honba za žaludy zřejmě nikdy neskončí a díky svým eskapádám se nám postaral již o spoustu humorných zážitků. V tomto kraťasu se snaží o uspořádání své gigantické zásoby žaludů tak usilovně, až se mu z toho podlomí půda pod nohama:) ()

Reklama

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Priznám sa,že som šokovaný s tohoto vysokého hodnotenia(k dnešnému dňu 93%,je dosť prehnaných).U mňa je to iba priemer. Som presvedčený,že veľa magorov Short Film vôbec nevidelo-lebo veľa magorov,dáva hviezdičky,,HALABALA’’ a myslia si,že sú zaujímavý(pritom opak je pravdou).HOD:68%. online TU!) ()

Kobitch 

všechny recenze uživatele

Ale jo, Veverčák Scrat baví i po těch letech. Dnešního diváka už sice vůbec ničím nepřekvapí, protože své ječení, mlácení a škrábání předvedl už několikrát, ale první Dobu ledovou mám pořád hodně rád a doprovodné filmečky s nešikovnou veverkou se mi líbily už tehdy. V pozdějších celovečerácích byl Veverčák asi to nejlepší v daném filmu, i proto si tyhle jednohubky člověk užije i dnes. [Oscary 2003] ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Nenasytná veverka a její homba za vytouženými oříšky, tentokrát však ve svém vlastním krátkometrážním snímku a s hromadnou zásobou ořechů podajících volným pádem, jak se veverka zachová?... No to je snad jasné, žaudek jí zavedl už do neméně prekérních situací a každý kdo viděl Dobu ledovou si tento filmový bonbónek "vycucá" až do humorové nasytosti a ještě mu zbyde pár křečí v břichu s nepřetržítého smíchu a maximálního uspokojení. Prehistorická veverka je zpět a je nekompromisně hladovější a zábavnější:) Hodnocení: 10/10. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Film je uveden jak jako bonus k filmu Doba ledová (2002), tak i jako „předfilm“ k animované komedii Garfield 2 (2006). (t.mon)

Reklama

Reklama