Reklama

Reklama

Scratovo dobrodružství

  • USA Gone Nutty
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2002, 5 min

Obsahy(1)

Prehistorická veverka z Doby Ledové je zpět a představí se nám v hlavní a jediné roli tohoto krátkého animovaného filmu. Cílem jejího, katastroficky dopadjícího, snažení je nashromáždit si "dostatečné" zásoby oříšků. Po vzoru Doby ledové se jí to ani zde nepovede. Devizou tohoto filmu budiž nominace na Oscara! (Bones!)

Recenze (153)

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Nenasytná veverka a její homba za vytouženými oříšky, tentokrát však ve svém vlastním krátkometrážním snímku a s hromadnou zásobou ořechů podajících volným pádem, jak se veverka zachová?... No to je snad jasné, žaudek jí zavedl už do neméně prekérních situací a každý kdo viděl Dobu ledovou si tento filmový bonbónek "vycucá" až do humorové nasytosti a ještě mu zbyde pár křečí v břichu s nepřetržítého smíchu a maximálního uspokojení. Prehistorická veverka je zpět a je nekompromisně hladovější a zábavnější:) Hodnocení: 10/10. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Delenie Zeme na kontinenty môže začať, a kto za to môže? ..že by Scrat? __tento short film pozri na: DVD "Doba ľadová" v bonusoch __/75%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Best of krátkometrážní filmy. U mnoha filmů se člověk nepobaví za 2 hodiny tolik jako za 5 minut u toho videa :D ()

woody 

všechny recenze uživatele

Jestli vám scének Scrata z Doby ledové připadalo na jeho velkou postavu málo tento kraťas na DVD DL vás pořádně nasytí.Skvělý konec aneb proč jsou kontinenty tak jak jsou. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Aneb jak to vypadá, když je bonusový přídavek lepší samotného snímku. Dokonalá animovaná groteska, která se směle může popasovat i s tím nejlepším z Toma a Jerryho. ()

May 

všechny recenze uživatele

Pět minut ale daleko lepší než celá doba ledová a zasloužená (zatím jen) nominace na Oscara:) ()

tron 

všechny recenze uživatele

V tomto podarenom kraťase si kultový a nasprostastý Scrat, úžasný nešťastník, posadnutý žaluďom, uvedomuje svoje prekliatie - t.j. vyvolávanie prírodných katastrôf celosvetových rozmerov. Krátke, milé, vtipné, úderné. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice mi prislo vtipnejsi No time for nuts, protoze tohle je v podstate jen rozsireni prihod orechu a Scrata z filmu a odehrava se to tudiz jen na jednom miste, ale i tak to je sranda, takze 5* ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Hromada žaludů a kopec srandy k tomu. Debilní veverka a její chorobná touha skvěle parafrázuje lidské vlastnosti. Na legrační kraťas pro děti až příliš skryté pravdy v moderní bajce o tom, že kdo chce víc, nemá nic. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Scrat je prostě borec a pro mě patří mezi jednu z nejlepších animovaných postaviček, jaké kdy byly vytvořeny. Jeho nekonečná honba za žaludy zřejmě nikdy neskončí a díky svým eskapádám se nám postaral již o spoustu humorných zážitků. V tomto kraťasu se snaží o uspořádání své gigantické zásoby žaludů tak usilovně, až se mu z toho podlomí půda pod nohama:) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda, že tento snímoček nieje zaradený do bodovania, určite by bol na prvom mieste! Skvelý úlet, škoda, že toho nebolo viac, diváci by to určite ocenili. 100%. ()

Reklama

Reklama