Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pojišťovací agent Danny deprimovaný předčasnou smrtí manželky, obviňuje boha ze svého neštěstí. Poté se setkává s tajemným mužem jménem Jonah, který mu předá knihu, v níž jsou zaznamenána jména lidí a datum jejich úmrtí. Danny se tak dostává do nezáviděníhodné pozice - právě on má totiž rozhodnout, zda této znalosti využije ke svému obohacení, nebo prodlouží život svých milovaných na úkor života vlastního. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad je bohužel pohřben v nezajímavém scénáři a tak ani TV produkce nevadí. Přesto i tak to mohl být obstojný snímek, kterému by slušelo prostříhání stopáže, jenže posledním hřebíčkem do rakve je obsazení. Tak průměrné utahané výkony aby pohledal, všichni působí dojmem "jěště pět minut a máme padla, tak tuhle scénu nějak dojedeme ať můžeme domů". ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad jak oživit filmový průmysl, bohužel ztroskotal na hodně zdrcujícím scénáři. Nejpěknější a nejzajímavější scéna (z celého filmu) byla na začátku a konci filmu-svatba. Jinak se děj poměrně dlouho táhne a sem tam se protagonisté plácají v nesmyslném scénáři. ()

jatamansi odpad!

všechny recenze uživatele

Původní docela zajímavý nápad se utopil v klišé, člověk už jen mohl dopředu předvídat, co se bude dít. A ten dabing. Bubník je katastrofa dabingu a toho černocha mluvil herec, který normálně dabuje Freemana, takže tím tomu moc nepomohli. Ani happy endem, slzička neskanula ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Základní nápad je skvělý, ale bohužel skoro nevyužitý. Děj mohl být rozvíjen i jinak. Herec v hlavní roli mi moc nesedl, na druhé straně Richarda Grieca (který mi tu hodně připomínal M.Rourkea) bylo do takové role škoda. V závěru filmu se navíc tvůrci zamotali do vlastních kliček a dopustili se nelogičnosti: kdyby měl hrdina zahynout v letadle, tak by to snad muselo být napsáno v té knize, ne ? Jenže tam bylo datum 2069. ()

Reklama

Reklama