Reklama

Reklama

Milk Teeth

Krátkometrážní / Fantasy / Horor
USA, 2020, 14 min

Režie:

Felipe Vargas

Kamera:

Elias Ginsberg
(další profese)

Obsahy(1)

Malý Thomas žije v sirotčinci společně s několika dalšími dětmi. Stejně jako oni touží po tom, aby si jej někdo vybral a on konečně našel šťastnou rodinu. Mezitím se však musí spokojit s podivným hlasem, který vychází z vodovodního potrubí. Hlas, který si žádá jeho zub výměnou za menší finanční obnos. Postupem času se k němu připojují i další děti a temné stvoření se mezitím připravuje k rozpoutání totálního chaosu… (SOLOM.)

(více)

Recenze (5)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrně kvalitní dětský horor o zoubkové víle, která dává dětem v dětském domově peníze výměnou za jejich zuby. Šikovně zkombinovány hororové prvky spolu s (na poměry kraťasu) kvalitní filmařinou, neurážejícím vzhledem monstra, neokoukaným nápadem a fajn dětským představitelem v hlavní roli. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fajnový krátký atmosférický horor ze sirotčince s pěkně udělaným ústředním bubákem ( Zoubková víla), která výměnou za zuby dává dětem peníze.   Natočeno velmi hezky,atmosféra slušná a nápad zajímavý. Kdyby se ve finále přitvrdilo, tak bych byl ještě spokojenější. 7.5/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Máte pravdu, je to vlastně taková roztomilá blbost s poněkud morbidní Zubní vílou a malými fakany, kteří jí s radostí dávají své zoubky. Neškodný krátkometrážní snímek, který má dobrou kameru a ve finále i zajímavou atmosféru, leč škoda, že to rozpoutané krveprolití se většinou odehraje mimo záběr kamery. Je ale potřeba pochválit i dětské herce, kteří si nevedli špatně. Já bych to zas zbytečně nenadhodnocoval, lepší průměr – nic víc. ()

Reklama

Reklama